zeropounds

Pirr

Publicerad 2013-03-25 09:10:32 i Allmänt

Herregud, jag tror jag kände rörelser innan och igårkväll. Det kittlades inut buken, som om man drar en fjäder mot bukväggen på insidan. Lätta kittlingar/pirr. Herregud, vad konstigt det känns!

Kommentarer

Postat av: TicTacToe

Publicerad 2013-03-25 21:23:33

Åh vad häftigt! :-D

Ja, det blir inte lika kul att festa om det är en massa press och måsten. Ska testa att festa en kväll framöver för jag kan ju inte sluta roa mig och annars kommer jag aldrig att träffa någon.

Du kanske blir stark med tiden på jobbet också :)

kram

Postat av: TicTacToe

Publicerad 2013-03-26 20:19:01

Ja, alla sådana saker är ju så speciella första gången man är gravid eftersom man aldrig känt det tidigare :) Har ni börjat fundera på namn än?

Jag trodde inte att sådana små tecken skulle komma snabbt, men va skönt att höra att jag inte behöver oroa mig för hjärtattack. Alla mina värden har alltid varit bra oavsett hur lite jag har vägt eller hur mycket jag har spytt. Tog senast värden i oktober, men kanske borde ta ett snart igen för att se om det ändrat sig. Har ju spytt en del den senaste tiden.

Tråkigt att höra att du mådde så dåligt att du var tvungen att spy upp allt du åt :-( Vad sa läkarna då om dina dåliga värden? Eller berättade du för dem?

Tänk va långt du har kommit och du ska vara stolt över att du vågar äta mer och minskat ner på¨att spy!

kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

F.d (?) ätstörd, numera gravid. En kamp för att övervinna gamla matspöken, leva normalt och i väntan på bebisen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela