zeropounds

-1?

Publicerad 2011-08-31 09:17:10 i Allmänt

Snart dags att börja göra sig i ordning för skolan nu då.
När jag vägde mig visade det på -1kg, när jag vägde mig direkt efter igen (väger mig minst 2-3 ggr efter varandra) visade det på upp, så jag vet inte vad jag ska tro. Men magen känns ju lite plattare... Äh får se.
Minimalt med mat idag också.

Today's a good day.

Publicerad 2011-08-30 21:19:16 i Allmänt

Dagen har faktiskt gått rätt bra, jag är nöjd i alla fall och jag har köpt ett par nya skor, tjuhu. Love them!
Ser faktiskt fram emot skolan imorgon och att sen börja "på riktigt", när kurserna drar igång helt. Ska bli kul att lära känna lite folk i klassen, har redan träffat en grymt trevlig och kul tjej (kvinna? Hon är ändå 10-11 år äldre haha...) faktiskt, men vore ju kul med lite folk i ens egna ålder också.

Fick dessutom hem mina joggingskor idag, så nu kan jag börja powerwalka/jogga igen. Lite försiktigt, för att bespara min stackars sjuka höft smärta och mitt stackars klena hjärta för mycket jobb. Men ändå. Yay!

Tisdag

Publicerad 2011-08-30 11:12:09 i Allmänt

Började dagen med en celsius och en varma koppen (=65 kcal totalt).
Det kliar över hela kroppen och jag ska strax börja läsa i kurslitteratur inför veckans ena föreläsning. Dödstråkig bok, grymt sövande, analyserande och helt enkelt.... sjukligt tråkig.

Vad gör alla idag? :)

Sabbar.

Publicerad 2011-08-29 23:03:30 i Allmänt

Jag sabbade med paj och vaniljsås, en normal stor portion ungefär? Fan fan. Jag undvek iofs smuldegen, och fick mest bara äpplebitarna liksom, och så vaniljsåsen...
Men fan vad dåligt.
Jag är så äcklig.


Update: Spydde igen. -.-

Kick ass.

Publicerad 2011-08-29 21:02:08 i Allmänt

Oj, vad många läsare det blivit helt plötsligt, så snabbt. Dåligt med kommentarer bara... ;)

Skolan gick bra idag. Det låter som ett grymt tufft program faktiskt, striktare med omtentamen osv än vad jag är van vid. Men det ska nog gå bra, jag har gjort en del av det vi ska göra denna terminen tidigare. Jag ska i alla fall satsa på att råplugga och förhoppningsvis jobba extra och helt enkelt kick some ass.
Tog en promenad runt i stan under hålan jag hade, köpte 3 celsiusdrycker bland annat. Smakade lite småskumt, apelsinsmaken åtminstone... men jag tror de funkade, blev nog faktiskt piggare ändå. Om de nu verkligen bränner upp till 100 kcal kan jag inte uttala mig om, men.... man kan ju hoppas? ;D

Har ätit en persika och nästan ett helt äpple. Lite middag, men jag försökte spy upp det. Fan också. Fick bara sån äckelkänsla... tyvärr var det mest sallad som kom upp. Tur att jag främst åt sallad då också dock, och knappt något av köttet.
Skulle väl tippa på ca 400 kcal in idag. Än så länge....

One night stand.

Publicerad 2011-08-29 08:22:57 i Allmänt

Vad är oddsen? Ett one night stand sen jag var 17-18 år ska gå i samma byggnad som mig. Uh-oh. Pinsamt.

Nervös.

Publicerad 2011-08-29 07:43:49 i Allmänt

Varför har jag inte gått ner sen igår?! VARFÖR?! Nåt är fel. Måste få tummen ur arslet och ta blodprov hos mamma, för att se så det inte är sköldkörteln. Fast jag hoppas det är fel på den, för då vet jag åtminstone varför jag inte går ner när jag borde...

Så nervös jag är inför skolan nu. Fy fan.
Har ätit en persika till frukost, och tar med en frukt till skolan också antar jag. Jag äter aldrig lunch där.

Cry.

Publicerad 2011-08-28 19:59:25 i Allmänt

Jag vet inte varför, men jag blev så deppig helt plötsligt. Sorgsen. Bara... ledsen. Och jag måste anstränga mig för att inte börja gråta.

Söndag

Publicerad 2011-08-28 18:31:00 i Allmänt

Det har gått bra, väldigt bra idag. Så får det fortsätta!
Och jag har hållt mig sysselsatt för att hålla ångesten borta; städat klart mitt rum, ordnat på mitt skrivbord nu inför plugget, packat väskan, skrivit ut saker, duschat, klippt till luggen lite, städat lite till och nu... återstår bara att välja kläder, sedan är jag färdig. Filmdags med morötter ikväll, och jag hoppas jag kan somna TIDIGT!

Usch vad jag är nervös inför imorgon. Så mycket nytt folk, och jag känner ingen alls. Det gör ju kanske inte de heller i och för sig. Det är jobbigt i sådana lägen, jag vill inte tränga mig på folk, och jag får för mig att ingen vill ha med mig heller. Fast det är klart, varför skulle de vilja? Jag är både tråkig och fet. Och dum också.

Saknar min pojkvän, men får hålla mig till torsdag. Då tänker jag komma dit, vare sig han vill det eller inte, för jag klarar inte sova ensam, haha!

Vänder på dygnet.

Publicerad 2011-08-28 08:31:00 i Allmänt

Jag är uppe redan nu. Nja, egentligen sen kvart i 8. Och egentligen har jag nog aldrig riktigt somnat, utan... halvsovit oroligt typ.
Nåja, det är sista dagen på mitt sommarlov, ju tidigare jag går upp och ju mindre jag sover - desto tidigare kan jag somna ikväll och vakna pigg imorgon antar jag.
Har en del att fixa idag, men det får vänta ett tag till. Är så trött att jag helst vill ligga och se film hela dagen eller något.

När jag är hemma sover jag dåligt, så fruktansvärt dåligt. Somnar sent och sover oroligt. Jag hatar att sova själv.
Men när jag är hos min pojkvän och sover med honom blir jag trött tidigt, och somnar oftast senast kl 1 på natten, och kan sen sova i ett halvt dygn om jag så vill. Det känns tryggare, varmare och mysigare helt enkelt.

Vad har ni för er idag då? :)

Kvällsmål.

Publicerad 2011-08-27 22:26:56 i Allmänt

Morötter, 2 matskedar minifraiche (85 kcal/100 g) och lite dippkrydda. Yum, men ack vad mättande.

Jag beställde en del av de där nya energidryckerna, Celsius, häromdagen. Det sägs att de förbränner upp till 100 kcal, tydligen ska det ju vara bevisat. De ska åtminstone ge mycket energi, så vi får väl se hur de fungerar. Hade velat ha shirataki nudlar också, de har typ 5-10 kcal/100 g! Så nice. Men så kostar de en del också. Och där jag beställde Celsius hade de i alla fall inte nudlarna. Men men, världen går ju ine under.

Alone in this fight with herself
And the fears
Whispering
If she stands
She'll fall down

Jag saknar min pojkvän ikväll, kvällar är outhärdliga när jag är ensam. 19 månader, och jag känner bara starkare för honom hela tiden. Han accepterar mig, för den jag är. Och hjälper mig när det behövs.

Nystart.

Publicerad 2011-08-27 17:25:22 i Allmänt

Jag har raderat alla mina inlägg. Jag börjar om på nytt helt enkelt. Eller nytt och nytt - snarare tar vid det livet jag en gång levde igen?
På måndag börjar skolan, och då börjar min gamla livsstil leva igen - svält.

Kära kropp, sluta stoppa i dig massa onödig mat som lagras i dig, få bort det lagrade fettet istället.
Mage, jag kommer inte ge dig så mycket mat framöver, och definitivt inte det du kommer vilja ha. Men börja inte kurra och göra ont för det, avslöja mig inte, vi är ju ett lag - vi samarbetar.
Starka hjärta, du kommer få arbeta hårt ett tag framöver igen utan bränsle, och du kommer bli trött. Dina extraslag du slår redan nu och din oregelbundenhet är kanske en protest sedan förra perioden du fick jobba så hårt. Men jag ber dig, ge inte upp, inte än. Jag vill så gärna få leva länge till, och kanske kan du, hjärtat, överleva på mest kärlek trots allt?
Alla muskler, ni kommer få jobba och bli ömma, och jag kommer inte lyssna på era smärtskrik utan fortsätta pressa er. Men det är inte med mening att göra er illa, så snälla, bara samarbeta med mig nu, så lovar jag att ni kan få vila er ordentligt då och då.
Visa hjärna, även ditt bränsle kommer vara minimalt framöver och det kommer bli tungt att fungera, du kommer nog främst vilja sova. Men snälla, somna inte, var vaken och alert och ta in all kunskap du kommer få - visa att du är så smart och duktig som du faktiskt är.
Snälla kropp, ge inte upp. Jag vill så gärna överleva. Men jag vill också så hemskt gärna bli smal.

Om

Min profilbild

F.d (?) ätstörd, numera gravid. En kamp för att övervinna gamla matspöken, leva normalt och i väntan på bebisen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela