zeropounds

Måndag

Publicerad 2012-04-30 15:51:40 i Allmänt

Oj, nu blir det kass uppdatering här.. jag har varit hos D sen i torsdags och haft fullt upp med plugg, mys, lite chillfest och lite till mys.
Jag är bara hemma lite snabbt nu för att byta kläder, hämta nya och hämta min dator till plugget och lite småsaker. Bor nästan lite halvt om halvt hos D, on his demand. Haha. Men inte mig emot. Det är underbart, solen skiner, jag är nykär och får så många fina kommentarer från D, han visar verkligen hur mycket jag betyder för honom. Hans vänner gillar mig och jag gillar verkligen att umgås med dem.

Maten går sisådär, jag äter inte så mycket. Jag har inte gått ner nåt nämnvärt, några hg. Men maten varierar också från dag till dag, en dag äter jag knappt och en annan äter jag lite mer. D beställde hem kosttillskott till sin träning och köpte hem nån diet meal, måltidsersättningsgrejs. Och sa till mig att jag får ta av de om jag inte vill äta det som finns i kylen, nu har jag ingen anledning att inte äta längre liksom. Ätstörningen styr och ställer som fan, jag vet ju vad han tycker om min kropp men min åsikt ändras ändå inte. Jag tycker så illa om mig, och skäms som fan. SPECIELLT när jag är med D, han är så tränad och såå snygg. Jag måste bara bli smal som fan. Men jag försöker lägga band på mig själv. Skärpa mig. Inte tänka så mycket på det eller gammalt skit, inte förstöra mig själv.

Onsdag

Publicerad 2012-04-25 16:29:19 i Allmänt

Åh vad min rygg är sabbad i musklerna (sitter skumt och vridet när jag pluggar), fingret värker, käkarna spänner av stress och hela kroppen skriker efter sömn. Det är sjukt hur dåligt jag faktiskt sover här hemma!

Har nästan precis kommit hem, varit i skolan en sväng och på nya jobbet och skrivit på papper. 1 månad kvar innan man börjar! Det blir ingen lugn sommar för min del inte. ;P Men men, jag ser fram emot det faktiskt.
Var lite lagom hungrig när jag kom hem, hade inte ätit på hela dagen ju, inte sen igår vid halv 7-tiden.. Blev ett kycklingspett med sallad, majs och fetaost. :) Och 1 liten macka till. Mja, provsmakade 1,5 nya gifflar också som pappa fått hem via jobbet, prover på de nya som ska släppas - ibland får man passa på.;P

Imorgon är det tentadags så resten av kvällen blir bara massa plugg väl. Nästa vecka är sista tentan, sen är det bara det sista på projektarbetet som ska fixas. Jag vet redan att jag lär få gå om nästa år, så jag känner mig ju lite lagom omotiverad just nu. Men men, bättre göra och försöka än inte alls ju - finns ju omtenta i början av juni att gå till, så klarar man nån av tentorna nu kan man ju kanske slippa de nästa år.
Jag antar att jag ska till D imorgon kväll efter tentan, och sen är det plugg hela helgen som gäller... tänkte föreslå att gå och hälsa på hans syster och hennes lilla bebis också, vore trevligt. :)

Pluggpaus.

Publicerad 2012-04-24 11:08:17 i Allmänt

Jaja, vikten var inte så nämnvärt påverkad direkt, vågen är lite opålitlig och jag vägde mig med linne och lite tunnare mjukisar - +0,5-1 kg. Känns helt ok med tanke på att jag inte gått på toa ordentligt och dessutom säkert har en del vätska i kroppen nu innan mensen.
Ska börja köra lite magövningar hemma igen, har ju faktiskt en sån boll till det man kan ha under ryggen vid situps o.dyl t.ex. Gjorde alltid situps förr,  antal som lägsta antal/dag. Hade också en lite hårdare mage då ;P men å andra sidan dansade jag mycket och rörde mig mer på ett helt annat sätt dessutom, vilket ju påverkade bålmuskulaturen.

Har lite paus i pluggandet nu, ska överge läsandet en stund för lite uppgifter. Har precis ätit frukost/lunch, lite gurka, en liten riven morot, lite majs och tonfisk. Bra mat. Nu ska jag bara köra på nyttigt tänkte jag. :) Eller främst nyttigt åtminstone, antar att man kan få unna sig någon gång.

Vet inte hur mycket träning det blir, box står på schemat för de vanliga passen men det känns lite värdelöst med tanke på mitt eventuella brutna finger (som för övrigt blivit väääldigt blått under natten...!), men en runda på crosstrainern/ute är ju inte helt fel. Får se lite med tiden, ska iväg till tandläkaren idag och ev. till Malmö för att skriva på papper på nya sommarjobbet om de kan höra av sig någon gång. Dessutom ska jag ju plugga som fan, och är tröttare än tröttast. Vi får se, tänker inte stressa upp mig. Skolan är ändå viktigast. :)

Känner att sömnbristen börjar komma i kapp nu, hade riktigt svårt att somna inatt. Sov dock hur bra som helst i söndags - hela 10 h utan avbrott i princip. Fantastiskt. Vaknade inte ens av att D råkade slå till mig i sömnen igen, vilket han berättade dagen efter. Sover helt sjukt bra hos honom i hans famn, man känner sig trygg med de starka armarna runtom sig, trygg med honom.

Tisdag

Publicerad 2012-04-24 07:16:15 i Allmänt

Jag har troligtvis fått en spricka i mitt långfinger eller nåt. Fml. Viruset är nästan borta, har lite ont i halsen när jag gäspar men det är liksom inte värre än så. Så går jag och klämmer fingret i ett tungt metalllock i vår brödlåda. Fuck. Haha. Typiskt mig, jag är så klantig. D kunde inte sluta skratta i telefonen igår när jag berättade det, och kallade mig för  "hans lilla klant".

Jag vet inte om jag vågar väga mig nu efter gårdagens intag av  naturgodis, och med tanke på att det dessutom snart är dags för mens och man lättare samlar på sig vätska. Hmm, tricky.
Annars har det inte blivit så mycket mat i helgen. I fredags stack jag ju och pluggade med min bästa kompis, vi höll ut i 2-3 h innan vi blev "fredagsofokuserade" - stack till stan en stund innan vi skulle sticka hem till henne och fixa lunch. Vi snackade massa och på vägen till bussen kom vi in på det med kroppen, och hon frågade hur det gick med maten. Jag var på  bra humör och orkade inte dra upp det negativa, att det fortfarande är riktigt dåligt vissa dagar. Det positiva får väga upp det negativa, jag sa att det kommer och går lite som en berg-och dalbana men överlag går det rätt ok ändå. Hon sa att jag ser så mycket hälsosammare ut, har fått bättre färg i ansiktet liksom och så. Man är inte lika rädd att bryta mig på mitten om man rör mig eller bryta handleden som var så mager. FAN ATT JAG SAKNAR DET!!

Nåja whatever. Lunchen då blev en skål flingor haha. Sen åt jag inte mycket mer än det, jag pluggade ju hos D medan killarna lanade. Halv tolv tog jag nån öl med dem, och en macka. Halv två på natten, mitt i allt tatuerande, började de laga mat och jag var tvungen att äta med dem, D gav sig inte.
På lördagen hade jag en så konstig matdag igen, men av all stress. Jag kan bli hungrig, men mår illa när jag tänker eller ser på mat. Kan öppna kylen 1000 ggr under en dag utan att äta, för jag tappar aptiten. Dessutom var jag trött av de ölen jag drack så sent kvällen innan. Vid halv 3 kom D in med en skål där jag låg i sängen, frågade om jag åt flingor och höll fram skålen. Sa att jag måste verkligen försöka få i mig nåt, och det var itne ens lönt att säga emot honom, han är envis som en åsna.

I söndags när vi var på väg mot affären sa han nåt om att jag ju svälter mig, så lite som jag äter. Det bara slank ur mig - "inte nu längre" med ett skratt. Han fattar nog mer än jag tror..

Puh vad trött jag är, men så glad! Jag har precis ringt mitt ordinarie sommarjobb och dragit mig ur det. Jag kan ta jobbet i Malmö!! Det jag faktiskt vill ha! Så härligt, inte massa tågkrångel om jag och D fortfarande är ihop i sommar (peppar peppar, ta i trä, snälla låt det få bli så) och jag ska iväg och jobba. Nu är det bara raka vägen från honom, och raka vägen från mig om jag sover här. Göött!
Nej idag blir det pluggdag igen. Snart tenta, som jag kommer faila... kuul.

Snabb-update

Publicerad 2012-04-23 18:41:02 i Allmänt

Idag kommer bli mycket kcal - naturgodis som pluggsnacks. Men det händer så sällan så får vara så.
Har fått ett nytt sommarjobb, måste bara få tag på de på det andra imorgon och tacka nej...hoppas det går. Men det borde det göra. Detta är mycket bättre för mina meritero ch min utbildning också. Och verkar roligare.

Blir en pluggvecka nu framöver, har tenta på torsdag och en annan tenta nästa lördag. Så resten av kvällen blir bara massa plugg, som i helgen - pluggade hos D så mycket man orkade/kunde... och myste och pratade resten. Känns verkligen helt fantastiskt. :) Han fick, av en slump, reda på en rätt privat grej igår. Inte min äs men en annan sak i samma stuk, som man inte vågar berätta men egentligen vill. Han vill att jag ska prata om det, berätta, men jag kan inte. Orkar inte. Vill inte.

 Men det gick bra ändå. Bättre än jag trodde. Allt är bättre än jag vågar hoppas på, men jag vågar ändå inte ha höga förhoppningar. Jag är rädd, han är för bra, allt är för bra för att vara sant. Jag försöker intala mig själv att jag tar det som det kommer, vad som än händer. Men innerst inne är jag fortfarande en rädd, oälskad, osäker och blåslagen liten frusen tjej, som hungrar efter kärlek och ömhet. Vars stora rädsla är att bli lämnad ensam, sårad, stampad och spottad på. En gång till..

Fredag

Publicerad 2012-04-20 07:58:57 i Allmänt

Idag blir det ännu en pluggdejt med min käre vän på grannstadens stadsbibliotek. Där har de en sån tyst avdelning, så det funkade väldigt bra faktiskt. Sen finns det ett litet mysigt café några meter uppför gatan med goda sallader som man kan välja och vraka bland på lunchen så det är ännu bättre.
Om jag nu kan få ner någon mat idag, halsen blir ju definitivt inte bättre... Natten och morgnar är värst, på kvällen kommer det smygande. 

Börjar bli rastlös som fan och ångestfylld, jag har inte tränat på veckor om man bortser från boxningspasset förra veckan jag mådde så dåligt av pga penicillinet. Jag förvandlas ännu mer till en deghög! Haha.
Nej men det är klart att man får låta infektionen försvinna först men ändå.. halsen är så svullen att jag ser rund som fan ut i ansiktet, rundare än normalt (är rätt rund i ansiktet när jag ler, kvittar liksom om jag är smal eller så som jag väger nu) och det syns i profil. Lite dubbelhakevarning.
Jag vet ju att jag aldrig hade kunnat träna som det är nu, jag får ju knappt luft ibland. Jag föddes med för trånga luftrör, så när jag andas får jag väl helt enkelt inte ner samma mängd luft som man ska. Blir ju andfådd lite lättare då, och det är riktigt jobbigt när man tränar, blir lite som ansträngningsastma ibland, förr i alla fall. Nu när jag är svullen så det trycker på ner i luftrören också är det ju ännu värre, har konstant ett tryck över bröstet för tillfället. Ibland har jag det av stress ocskå, men detta är annorlunda, och av infektionen... blä. Dessutom har jag så mycket slem att när jag andas djupt hamnar det i vägen för luftrören och  täpper till totalt så jag inte får ner nån luft alls. Näe, hade aldrig gått att träna haha (sorry för too much info).

Nåja, skönt att vila antar jag? Är ju ändå så trött. Imorse var det svårt att komma upp ur sängen, har sovit så lite de senaste nätterna. Men jag har laddat upp med energidryck, och när jag kommer hem till D sen ska vi städa, möblera om och borra lite mög = jag sitter i soffan och pekar och dirigerar, muhahah. Nej inte riktigt, jag kan städa och hjälpa till, så länge jag slipper hantera borren. Med min klantighet hade jag väl borrat mig i handen.

Trött, trött, trött, sängen skriker. Vågen visar normalt, varken ner eller upp. Bra det ju, och är ju änd ca 2 kg från min HW, än för några veckor sen. Nu med halsen som nästan blir värre lär jag inte äta mycket i helgen heller direkt, D har inte mycket i sin kyl ju.. kanske handlar med mig soppa, typ varma koppen. Det är gott och lätt att äta.

Vad ska ni hitta på i helgen? :)

Halsjävel 2.0

Publicerad 2012-04-19 06:14:25 i Allmänt

Fyfan vad jag mår dåligt av halsen. Nej inte dåligt, jag mår ju bra och är pigg och så, är feberfri (änsålänge) denna gången, men det gör så ont att jag knappt kan svälja mitt saliv på natten. Sen blir det lite bättre under dagen, precis som om man vänjer mandlarna att svälja och så. Sitter och funderar på om det är lönt att ringa läkaren igen, han sa i och för sig förra gången när jag fick penicillin, för två veckor sen, att jag skulle ringa igen om det inte hjälpte efter några dagar. Det hjälpte ju, jag blev ju frisk, men det kom tillbaka igen efter några dagar. Ska rådfråga med mamma så fort hon gått upp.

Har sovit i 2 timmarspass hela natten. Vaknade vid 12. Vaknade 02.XX och gick på toa. Vaknade vid 04.XX. Och 05.32. Men jag är pigg än så länge åtminstone, ligger i sängen med en kopp te, klockan skulle ändå ringt vid halv 7. Ska in och duscha varmt som fan, fixa till mig snyggt och sen åka iväg och möta min bästa vän och hennes vän i grannstaden för en pluggdejt. Sen vidare till D förmodar jag, om det inte blivit ändrat. Jag smittar ju troligtvis inte ändå så, och kan passa på att plugga lite där imorgon också då.

Åh halsen dödar mig. Smart som jag är tog jag några cigg igår också. Det har aldrig gjort saken värre när jag rökte förr och haft ont i halsen, men jag är ju inte van vid det längre eftersom jag egentligen har slutat - och kände att fan, kroppen mådde inte så bra av det i kombination av redan lite för hög puls. Började må illa på tåget, som om jag vore åksjuk men kan tänka mig att det var av de två sista ciggen jag rökte direkt efter varandra, och fick be pappa komma och hämta mig vid tåget för jag mådde så dåligt av deto ch möget i halsen. Illamåendet satt i resten av kvällen, vilket också resulterade i att jag spydde middagen, 50% frivilligt och 50% med hjälp av det. Jag spydde inte för att jag var mätt och hade ångest alltså, utan för att jag var mätt, hade ont och mådde riktigt illa. Blä, har inte tid med detta, halsen är verkligen katastrof - ungefär som när jag hade körtelfeber. :(
Har ni några tips? Te hjälper inte så värst, jag har zyx som jag snart redan har överdoserat men det hjälper inte heller direkt.

Åh längtar tills jag kan bädda ner mig i soffan hos D med honom bredvid så han kan värma mig. :(

Halsjävel

Publicerad 2012-04-18 08:18:19 i Allmänt

Igår gick det inte så bra, jag hetsade lite och spydde... men ja, inte mycket att göra åt. Nu kan det bara bli bättre!

Tyvärr vaknade jag med en helt igensvälld hals, troligtvis inte pga att jag spydde men det har väl inte gjort saken bättre. Jag hade ju en halsinfektion för någon vecka sen som jag fick penicillin mot, men eftersom jag också blev förkyld mitt under kuren var det väl virus istället - penicillin biter inte mot det. Och eftersom det är tillbaka igen och jag inte kan svälja så antar jag att det definitivt är virus... blä. Har åtminstone inte feber, men kan knappt svälja och är helt igenslemmad. Fy fan alltså, orkar inte. Men det är väl inte så konstigt att jag är så trött jämt nu då.

I eftermiddag ska jag i alla fall träffa en gammal vän och snacka lite skit och innan dess ska jag till skolan för projektmöte med handledare och gruppen. Vi ska redovisa vårt datorsystem för handledaren, vilket gör mig sjukt nervös, vet inte riktigt vad jag ska säga om jag får nån del tilldelad (hon förhör oss på det i princip). Fast där har jag ju lite fördel med halsen, kan ju kanske skylla lite på att jag inte riktigt kan snacka. ;) haha... äh jag vet inte. Orkar inte detta möööget.

Tidigt.

Publicerad 2012-04-17 10:53:10 i Allmänt

Det blev en tidig morgon idag, 05.45 ringde min klocka. Jag åt frukost vid 7, men sen tog det stopp - jag gick och lade mig en timme till. Var helt slut i kroppen. Min dumma förkylning vill inte riktigt försvinna, och eftersom jag fick den mitt under min penicillinkur verkar det som att det är nåt virus jag har drabbats av. Typiskt, det kan ju sitta i veckor! Jag är så trött i kroppen, orkar inte träna. Virus + stress + lite mat, ingen bra kombination. Jag har inte tränat mer än boxning förra veckan, visst att jag varit sjuk med feber och sånt men nu är det väl mest att jag helt enkelt inte orkar. Jag är verkligen dödstrött, D's syster har sagt det också, lite skämtsamt - "du är alltid så trött du".
Ja men åhfan, all stress, plugg och ångest tar ju som fan på krafterna. Lägg till ett elakt virus som inte vill försvinna på några veckor så blir det ännu värre!

Nåja, det får väl gå på nåt sätt. Energidryck light <3 haha.  Idag blir en hemmadag, bara plugg... blä. Vill bara krypa ner under filten i soffan igen och se film efter film efter film.... Men nejdå. Satsar på en tidig kväll istället, har en lång dag framför mig imorgon.

Har i alla fall precis kommit hem från frisören, lite gladare saker. ;p Blev supernöjd som vanligt, det slitna är borta (en hel del, men det är ändå väldigt långt fortfarande) äntligen. Det är faktiskt min träningskompis mamma som klipper mig, sen ungefär 8 år tillbaka haha.
Har ni andra några planer för dagen? :)

Food

Publicerad 2012-04-16 21:24:15 i Allmänt

Shit vad jag har ätit idag.. känns som om jag ätit massa, aldrig blivit riktigt mätt liksom.
Jag har nog inget direkt överintag, möjligen i jämförelse med helgen haha. Men ändå, det psykiska liksom... Nåja, sådana dagar behövs väl också antar jag? Speciellt med tanke på det lilla jag åt i helgen.

Har fått en hangup på musli igen. Jag har inte ätit det på såå länge pga alla kolhydrater och onödiga kcal osv, men jag åt det imorse hos D. Sjukt gott ju! Det är väl inte jättenyttigt, men musli + yoghurt samt 1 (onödig) macka gjorde att jag var mätt riktigt länge, från ca 9-9.30 till 15-tiden. Köpte hem lite musli och lågkcal yoghurt som man kan ta  nån liten portion av på morgonen och kanske på kvällen om man är sugen på nåt, som jag oftast blir. Hellre det än nåt onyttigt som godis, chips eller kakor o.dyl. :)

Imorgon ska jag upp tidigt igen och plugga heeela dagen.. ska klippa mig vid halv 10 också och förhoppningsvis träna på kvällen.

Saknar min D redan. Helt sjukt hur snabbt det har gått, även om vi kände varandra en del sen tidigare och så. Det klickade verkligen. Känns lite konstigt, men känns ändå bra. Blir så lugn med honom. :)

Måndag

Publicerad 2012-04-16 18:22:35 i Allmänt

Har haft en underbar helg, och en helt okej dag som precis blev sämst - fick underkänt på min förra tenta. Måste göra om den i augusti tillsammans med en annan som jag blev sjuk under, och får jag inte godkänt på dem får jag inte gå vidare till år 2 utan gå om...Fanfanfan, vilken ångest.
Samtidigt vore det rätt skönt, börja om på nytt och fixa de tentorna och skolan rent allmänt. Det har inte gått så bra i skolan, jag har inte mått så bra i år och inte orkat med all press och stress helt enkelt. Det är mycket mer jag inte skrivit ut här i bloggen som påverkat, ta bara det med mitt ex - som mina vänner sa, det verkade väl vara rätt bra egentligen, regnbågar och rosa moln and all that shit, och så plötsligt tog det slut. Tja, det var ju inte såå plötsligt för oss. Men allt skrivs ju inte ut här på bloggen, långtifrån. Det har jag varken ork eller tid till.

Men det känns helt ok att gå om i sig, jag har ju alla moment färdiga (förhoppningsvis, får väl se de kommande sakerna bara) och de kan man väl tillgodoräkna då hoppas jag, och få chansen att börja om på nytt, peppa upp sig och verkligen satsa på det och komma tillbaka greater than ever. Inte låta min äs (eller vad man nu kan räkna det som?) och annat komma i vägen.
Det enda sura är ju att man går miste om ett år, får examen ett år senare och allt sånt.. jaja. Försöker intala mig att världen inte går under. Men jag kan inte låta bli att känna mig sjukt värdelös.

Nåja, annars har helgen varit superhärlig. All extravikt är borta igen, kanske för att jag egentligen knappt ätit (igen)... i lördags var jag, D och hans vän i Malmö hos en annan vän + sambon. Drack öl, rökte och spelade sällskapsspel, var riktigt mysigt. Igår tog vi det bara lugnt, var en stund hos hans ena vän, var hemma och såg en film, handlade mat och hälsade på hans syster och lekte lite med bebisen. Kom hem och lagade mat. Eller han lagade mat, jag passade på att ta bort mitt smink och göra mig i ordning för kvällen och möttes av massa tända ljus i hans vardagsrum och maten på spisen när jag var färdig. :)

I lördags blev vi officiellt ihop dessutom. :)


Idag blir det väl bara lite snabbplugg för mig och sen sängen tidigt hoppas jag. Jag var uppe redan kl 4 imorse när D gick upp till jobbet, somnade om lite halvt om halvt nån timme innan jag gav upp, satt och såg tv, diskade och städade lite i hans kök och stack iväg till skolan. Lite lagom trött nu.. xD

One fine day

Publicerad 2012-04-14 11:17:06 i Allmänt

Jag är faktiskt rätt glad idag. Har sovit helt ok, somnade i soffan i vardagsrummet eftersom jag var så trött igårkväll att jag inte orkade gå ner i mitt rum. Vaknade av mig själv 05.46 men kände att det var väl lite vääl tidigt att gå upp då hehe. Vaknade när pappa gick upp vid kvart över sju, följde med honom och handlade lite sen, åt frukost och har t.o.m hunnit duscha. Nu är det bara lite plugg som ska orkas med, och göra mig iordning innan jag drar till D, om han nu mår bättre idag.

Sitter och lyssnar på Spotify (får la utnyttja det nu när det ingick ett års gratis prenumeration i mitt mobilabonnemang), har hittat en nice grupp - Boyce Avenue. Bara aukustiska covers på kända låtar, men de är riktigt härliga. Lyssna själva. :-) Kör lite pepplåtar för att bli på bra humör, och känner faktiskt energin flöda i kroppen. Musik har alltid haft den effekten på mig, lyssnar jag på en viss sort kan jag bli uppåt och speedad som fan, en annan kan göra mig deppig (sorgliga låtar ju) osv. Man vill bara upp och dansa, är glad, energifylld. Jag är ju uppväxt med all slags musik - hemma, i bilen m.m, har alltid gillar det. Enligt mina föräldrar stod jag och sjöng till "I feel good"-låten när jag bara var nåt år gammalt, och dansade runt när jag knappt kunde gå ens.. haha, så glad att vi aldrig ägt en filmkamera.

Nåja, nu blir det väl lite plugg och fix. Hoppas ni andra därute får en bra dag. <3

Fredag

Publicerad 2012-04-13 19:25:59 i Allmänt

Jag håller på att dö av trötthet känns det som.. fyfan vad jag är sliten. Undrar om virusinfektionen inte är borta än? Eller om det är för att jag sovit liite mindre denna veckan. Ja, sovit lite sämre rent allmänt, men det brukar bli så på våren. Och av all stress ju.

Jag och D sköt upp på att träffas till imorgon, han mådde inte bra och jag... jag orkar knappt resa mig ur soffan haha. Har suttit och pluggat med en klasskompis mellan 10-13.30, därefter kört intensivt projektarbetesfix med vår grupp till 17.00, då biblioteket stängde. Och var uppe vid halv 7, när jag somnade runt 1....

Jag stod emot chokladbollarna min projektkompis hade med sig i alla fall! Rätt bra jobbat, var ju frestande att ha burken stående framför en under så många timmar och se de andra äta 2-4 st. Men jag höll fast vid min kopp kaffe! Att jag var superhungrig när jag kom hem är ju en annan femma, hade inte ätit mellan 8.45-18.00. :p Illa. Men det kändes ok ändå. Hunger kommer och går, går rätt snabbt om jag bara fokuserar på annat eller så.
Har ätit lite nu i alla fall, en macka och en cup a soup. Antar att det blir lite middag sen med familjen.. får väl se vad det bjuds på idag.

Ikväll tänker jag BARA slappa och se film, försöka sova tidigt så man kommer upp i tid imorgon och kan duscha och plugga under dagen innan jag ska träffa D , om det nu blir av.
Hatar den jävla nojjan man har nu.. jag kan naturligtvis inte förstå varför han jämt säger så fina saker om mig och hur han känner, han är ju så mycket bättre och snyggare, och kan FÅ bättre? Så när han skrev till mig att det funkade bättre imorgon eftersom han mådde så dåligt (antagligen av hans ångestmedicin), blev jag ju såklart väldigt nojjig. Är det en ursäkt för att han inte vill träffa mig egentligen? Ska han träffa någon annan? Börjar han tröttna eller ångra sig?

Jag är ju så van vid att killar ljuger för mig. De där elaka jag hade förr har verkligen satt sina spår. Och D vet det, han sa själv tidigt att han skulle göra allt för att bevisa att jag kunde lita på honom, att han inte var som de. Jag tror på honom, följer jag min magkänsla hade jag fan gift mig med honom haha. Men nojjan och osäkerheten sitter kvar benhårt ändå, antagligen för att jag tycker så illa om mig själv också. Sen försvinner det ju när man får lite bekräftelse,  när han fortsätter skriva sina söta saker eller tar initiativ att bestämma en annan dag el. dyl.
Skumt ändå.

Wonderwall

Publicerad 2012-04-12 18:01:03 i Allmänt

Spydde igen... ingen hets, utan bara för jag kände mig mätt. Har småätit lite halvt de senaste dagarna, varit hungrig hela tiden typ. Tror det är nu mitten av "månaden" liksom, brukar se ett samband mellan sådant och vilken rad i p-pillerkartan man är på. BLÄ.
Annars har det varit en bra dag, varit trött som fan men på bra humör. Skrattat, haft roligt med klasskompisar.

Fick veta att jag har fått min egna plugghörna i D's lägenhet nu, så jag kan "plugga i lugn och ro när jag väl är där", som han sa. Gulligt! Tydligen har han möblerat om en del, vilket jag vet han tänkt göra, men jag visste inget om det med plugghörnan. Jag sa till honom att han inte behöver göra sådana besvär för min skull, jag kan sitta i köket ju. Han är min lilla toffel <3 Höhö, nej skämt åsido. Känns bra. Känns tryggt med honom, känner mig faktiskt.. ja väldigt glad. Jag är glad av vädret och solen (när den väl behagar komma fram) och jag är glad med honom. När han smsar. Ringer. När vi träffas. Jag har inte riktigt känt mig så här uppåt på ett bra tag, på flera månader faktiskt.

Imorgon kommer bli en lång dag, men "bra" matmässigt - bra för den lilla ätstörda delen som lever kvar. Jag och en vän ska  träffas vid 10 och plugga i ena biblioteket, sen kommer resten av vår projektarbetsgrupp vid halv 2 så vi kan sitta och göra kalkyler osv till projektet. Vilket kommer ta resten av den eftermiddagen i princip. Blir väl nåt lätt till lunch, sallad eller ett äpple bara. Och ev. nåt lätt till frukost, får se hur jag mår av penicillinet. Sen åker jag ju till D direkt efter projektarbetet antar jag, vilket lär bli senare på kvällen. Och jag tror knappast jag äter något där. Känns ju rätt bra faktiskt. Vill ha mer resultat på vågen...

Egentligen känns det så dumt att han inte vet nåt. Undrar hur han kommer reagera på det, om allt med ätstörningen. All ångest, depression, allt... allt som hänt. Nån gång får han ju veta det. Han har sett min handled, det enorma ärret på ovansidan och det smalare men väl synliga, vita ärret på undersidan. Han sa att jag varit dum, men blir arg på mig när jag drar åt mig armen och drar ner koftan eller lägger ena handen över ärren, så de inte syns. Säger åt mig att jag inte ska skämmas, att jag ska sluta hålla på så - det är ju inget att skämmas över. Kanske kan han vara lika förstående med ätstörningen? Inte att han stöttar den ju, men...mig? Han vet ju hur mycket jag hatar mig själv och vad jag tycker om mitt utseende. Eller ja, om allt med mig själv.

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall.

Tjockis

Publicerad 2012-04-12 06:56:34 i Allmänt

Usch jag har gått upp lite... inte mycket, några hg, men det räcker ju. Jag hoppas det är för att jag spydde igår och sen ändå råkade äta en del på kvällen. Jag blev bara så mätt och fick panikångest för det. Och har jag väl kommit på att mätt=spy upp, så har jag väldigt svårt att släppa den tanken och slappna av istället, trots jag vet att större delen av mättnaden bara beror på att jag ätit lite för snabbt och druckit mycket. Suck. Dåligt.
Hoppas det försvinner snabbt. Ska äta lite idag bara, ska ju ändå vara i skolan och sen plugga.
En macka nu på morgonen i brist på annat, ett äpple i skolan om jag är hungrig/hemma.

Jag kan ju inte gå runt och vara en chubbyduck när D är så snygg som han är. Folk måste egentligen undra vad han gör med mig när vi varit ute? Han, översnygg, lång,  vältränad som fan, rolig... jag; kort, mullig, ful och tråkig.
Ja, bra kombination. Verkligen.

Usch...
Nej nu måste jag börja göra mig i ordning för skolan. Ska ringa och väcka D också vid 8 haha. Ha en bra dag alla!

Sjuker.

Publicerad 2012-04-11 14:43:45 i Allmänt

Usch, denna veckan får träningen bli lidande igen känner jag. Har näsblod stup i kvarten och känner mig riktigt tung och seg i huvudet, reagerar inte så snabbt liksom. Märkte det också  när jag körde innan, farligt farligt!
Nej, denna veckan får fokus ligga i att bli frisk (slutar med penicillinet imorgon som tur är, kanske är det som gör en slö också med 3 g/dag?) och plugg. Får fokusera på att skärpa mig med mat osv istället antar jag, äta bra och lagom, nyttigt. :)

Egentligen vill jag bara lägga mig och sova nu, men riktigt så trött är jag inte i huvudet. Bara kroppen. Så ska plugga nån timme till, sen vila lite och sen fortsätta ikväll. Och lägga mig i tid. Mina sömnproblem har kommit tillbaka nu, kanske för att det blivit så mycket rubbningar i träningsschemat? Svårt att sova oavsett hur trött jag än är, och vaknar hela tiden under natten... usch. Sover inte ens bra hos D, men lite bättre åtminstone. Förutom när han har sina ryck i sömnen och råkar slå mig i facet.....!!

Nä, plugg it is! Blir mycket av det nu framöver, sista tiden i skolan ju innan det är dags för sommarlov. Får sitta hela dagen imorgon också efter skolan och sen på fredag, sticker till D då istället så man slipper stressa på morgonen när han ska till läkaren.

Hur går det för er alla idag,hur är allt? <3

NysarN.

Publicerad 2012-04-11 08:38:07 i Allmänt

Sitter här och nyser för mig själv och försöker kunna andas normalt genom näsan. Åh pallar inte min förkylning!
Mådde jättedåligt igårkväll under träningspasset, förmodligen pga penicillinet som sabbar min mage i kombination på träningsuppehåll på nästan 2 veckor och lite sprit under den tiden på helgen. Kanske inte det sista, jag vet inte. Var iofs bara två tillfällen men ändå.

Får se om det blir zumba ikväll, hoppas på det men jag måste verkligen lyssna på kroppen nu när jag är halvsjuk. Det är iofs inte lika jobbigt som boxen ju så ska väl inte skada.. men får se som sagt. Är helt slut i kroppen. Har t.o.m träningsvärk efter igår!! Det var längesen jag hade träningsvärk av passen. Fast vi körde fler armhävningar än vanligt iofs, han körde lite hårdare med oss. Men jag gillar det, kjag gillar tränaren. Inte nog med att han är snygg att se på, han är kul och trevlig, och man får respekt för honom.

Idag blir en pluggdag hemma. Lika bra det, så som det regnar! Usch, vart tog våren vägen?!

Imorgon sticker jag nog till D efter skolan, ska bli mysigt. Hoppas jag mår lite bättre. Fast å andra sidan brukar han vara rätt trött och jag framstår som den pigga så det är nog ingen fara haha. Hoppas vi ses imorgon i alla fall. :)

Maten igår gick rätt bra, åt lite för mycket på kvällen, men det var mest sallad och en stor hamburgerköttskiva så känns ändå ok. Kunde varit myyycket värre, var dessutom mätt av kolsyra så. :)

Tisdag

Publicerad 2012-04-10 10:13:17 i Allmänt

Så fail haha... jag skulle gå upp kl 6 idag för att börja plugga sen vid 7-8. Blev väckt av katten vid halv 6 och var lagom pigg då. Fixade frukost vid halv 7 (får inte äta frukost förrän en timme efter jag tagit penicillin just nu), såg lite på en serie. Var trött, somnade sent i soffan och vaknade vid 4-tiden när pappa gick upp (sover i soffan ibland pga det är så kallt i mitt rum på källarvåningen). Bestämde mig för att sova till 8 och plugga direkt.
Jo tjena, när klockan ringer 8 är jag så trött och yrvaken att jag väljer att sova till 9. Och sen till 10.. xD Så ja, det blir nog inte mycket plugg nu på morgonen, om en timme måste jag börja göra mig i ordning för att sen dra till tandläkaren. Hoppas det inte tar så lång tid där bara.

Ska träna ikväll också, boxning! Har inte tränat på nästan två veckor nu pga brist på motivation och för att jag haft nån skum virusinfektion. Nu mår jag egentligen bara dåligt pga penicillinet, stackars min arma mage... :( Men det ska bli skoj, har inte träffat min träningskompis på nån vecka heller eftersom hon varit uppåt i landet hos sin pojkvän, och jag har ju varit hemma och varit sjuk och/eller varit iväg hos min snygging.
På tal om honom, han har hela tiden varit lite chill med allt, eller sagt det i alla fall. Han sa från början att det kändes så bra att han ville ta det långsamt, inte skynda och ha bråttom och förstöra nåt utan bara... ta det lugnt. Göra allt rätt. Ta det i min takt eftersom jag precis kommit ut ur ett förhållande, och han var rädd att jag inte var redo utan ville vara singel ett tag (vilket inte är min stil, jag har verkligen förändrats - jag vill inte sticka ut och supa, dansa, ragga och knulla. Jag vill vara hemma med någon jag verkligen tycker om och som tycker om mig).
Haha jo tjena på det där, nu helt plötsligt kan han inte släppa tanken på att han vill ha det officiellt, ett datum liksom. Han tycker att det känns så bra, att han är trygg med mig så fuck allt typ. Få det bekräftat att jag verkligen, verkligen är 100% hans. Nu är jag liksom bara 98% tydligen. Och så kom han på att fredag...då är det ju den 13e. Ballt datum för en start av förhållande? Haha. Han är störd ibland. Men jag gillar honom, han är sig själv. :) Och jag känner mig trygg med honom.

Nåja, vi får se. Jag vill både vänta lite, samtidigt som jag inte vill. Jag är rädd att bli sårad igen, och han vet det. Jag vet vad han vill, han vet vad jag vill... men jag står fortfarande på tröskeln, vet inte om jag ska in i värmen eller vända om och springa, bara för säkerhetsskull.
Jag orkar inte bli sårad och få mina förhoppningar krossade. Jag orkar verkligen inte det.

Blandat

Publicerad 2012-04-09 13:43:31 i Allmänt

Ja, det är lite dåligt med uppdatering för tillfället, det är mycket på G nu liksom. Och jag känner mig lite osäker över bloggen. Jag är ju inte speciellt ätstörd längre eller så, det är inget jag vill uppmuntra till eller "vara" igen. Jag försöker ju snarare äta hälsosamt, om än lite för lite än normalt kanske. Ibland spyr jag. Lite då och då. Men that's it. Är det lönt att ha kvar bloggen? Har ju inte så mycket att skriva om.
Men å andra sidan så är det min stora ventilationskälla. Vart ska jag annars vända mig med mina tankar, funderingar och när jag bara behöver ösa galla över nåt? Inte till mina vänner, inte till min familj, och definitivt inte till D, killen jag träffar.
Nä, den får nog vara kvar ett tag till.

Har ni haft en bra påsk? Eller ni har haft lika mycket ångest över maten som jag alltid hade förr, och fortfarande har lite än idag`?
Jag spenderade påsken hos D's mamma, som bjöd på påskmiddag. Vi spelade lite Wii med hans 10-åriga syster, spelade Alias med hans mamma, hennes sambo och D's systrar och mös i soffan med kaffe och skitsnack innan vi stack hem till honom igen. Så härligt att han har egen lägenhet, jag är SÅ avundsjuk... fast han sa själv att sen när (märk väl, ordet "när", inte om;) ) vi är tillsammans och träffats lite längre kommer det säkert bli så att jag halvt bor där i veckorna, att jag kan sitta där och plugga osv medan han jobbar eller tränar eller så, så jag får en egen nyckel. Inte mig emot. :) :)

Igår tog vi det mest lugnt, egentligen skulle han träna och jag skulle iväg och umgås med hans syster, hennes kille och hennes söta lilla bebis. Världens goaste unge, om än världens mammigaste också... slutade dock med att alla käkade hamburgare (omg, flera år sen, även om det var en liten och jag inte åt mycket mer den dagen, men ändå!!), stack till  hans systers kille och myste i soffan framför TV:n.
Ja, rätt lugn och mysig helg. Jag känner förkylningen smyga sig på, konstigt nog. Jag hade en halsinfektion förra veckan som jag fortfarande går på penicillin mot, och NU har jag börjat bli förkyld också. Nyser och är lite lagom täppt och snorig av och till. Kul.... ska till tandläkaren imorgon också och kolla upp ett eventuellt hål. Och boka om frisörstiden, förhoppningsvis har hon en tid snart igen. Och plugga.. gud vad det är mycket som ska göras. Och träna.
Måste ju fortfarande gå ner i vikt.

D säger att jag är dum som fan, att han tycker om min kropp, ger mig komplimanger ofta osv. Han kan dra undan täcket, titta på magen och fråga skitsurt "vad fan är det du skäms över så mycket egentligen?!". Men den är ful.
Han är så snygg och tränad, har sjukt stora armar liksom osv. Så kommer jag och ser ut som en deg. Blä.
Har inte gått ner i vikt mer nu, men sammanlagt ungefär 3 kg sen det tog slut med mitt ex och jag började dejta D. Det är nice. Hade dock hoppats på mer nu när jag kom hem, menmen...det ska gå. :)

TILLBAKA

Publicerad 2012-04-05 10:36:13 i Allmänt

Jag lever! Jag mår bra! Min gamla dator har bara kraschat så jag har inte kunnat skriva (orkar inte hålla på från mobilen).
Men jag mår bra. Och mycket har hänt. Åh shit, det känns som det gått en månad men allt har gått så snabbt...
Jag har gått ner 2-3 kg. Bara huxflux. Försökte inte mer än vanligt och tränade inte ens. Men jag klagar inte. Mer tack!!

För tillfället är jag sjuk. Eller, inte sjuk-sjuk, jag mår helt ok och febern försvann i helgen. Men jag hade fruktansvärt höga infektionsvärden i ett blodprov och tvingas stå ut med tjocka penicillintabletter, 3ggr/dag, 10 dagar... jippie. De krånglar till det med maten som fan eftersom de ska tas på tom mage. Och gör att jag mår jättedåligt på morgonen. Men jag mår bra ändå, jag kan dock inte träna men jaja. Lite vila är väl bara bra för kroppen antar jag.

Annars då? Tja... jag har faktiskt träffat en kille. Som jag känt ett tag sen innan, vi har många gemensamma vänner, han kommer egentligen från min hemstad men familjen flyttade till en annan stad i närheten när han var tonåring.
Lång, vältränad (ett gemensamt intresse som jag tydligen inte delade med mitt ex - träning), underbart go och mysig... och han försöker verkligen, verkligen visa att han är nåt att lita på och visa uppskattning. Shit, jag är inte van vid sådana sms eller samtal vi har, och definitivt inte så ofta! Jag är ju knappt ens van att få ett enda sms/dag från mitt ex, detta är en rätt härlig förändring.
Vi har träffats några gånger, allt har gått så snabbt. Allt vi pratat om, varit så öppna om hur vi känner... Jag är rädd, han är rädd. Men det känns så bra ändå. Vi tar det i min takt, han vet hur rädd jag är när det kommer till killar egentligen.
Han gör mig glad, jag är gladare än på länge, på flera månader. Lycklig nästan. Bara att sova ihop eller mysa i soffan framför en film gör att det pirrar i magen, när man har hans stora, starka armar runt mig, varma andedräkt i nacken och varma kropp intill mig..
Det känns bra, det känns tryggt. Det går snabbt, men vi pratar så mycket om allt att det känns bra ändå. Jag är glad. Mår bra.

Ätstörningen triggas lite dock. Han är ju så grymt snygg och vältränad (oh my, lovar att man blir lite småkåt bara man ser han utan tröja) och jag är så...ful och degig. Även om han inte tycker det. Men ändå. Så det är väl därför jag kunnat tappa de kg så lätt .Jag äter sällan när jag är med honom, och väldigt lite ändå. Dessutom är jag inte så hungrig de dagarna, man tänker på allt annat utom mat.
Men ja, inte mig emot.
Whatever.
Jag är glad.

Om

Min profilbild

F.d (?) ätstörd, numera gravid. En kamp för att övervinna gamla matspöken, leva normalt och i väntan på bebisen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela