zeropounds

Ångest

Publicerad 2012-05-31 18:46:08 i Allmänt

Blä, känner mig lite tjurig och kinkig nu ikväll. Har varit så trött idag, det är väl det. Och hungrig! Åt två mackor imorse vid 10-tiden, och sen har jag varit på jobb och inte kommit hem förrän strax efter 18... Åt alldeles för mycket nu pga det. Dumt dumt. Två mackor och en Naturdiet shake på 180 kcal.
Egentligen vet jag ju att det inte är så mycket totalt, lite dryg 8-900 kcal. Men det känns mycket, när jag troligtvis ätit för ännu mindre de senaste dagarna pga all stress och jobbet.

Jag vill bara spy egentligen nu, inte för att jag är så mätt men för att jag känner mig så fet. Men det varken kan eller ska jag göra.

Ska försöka tänka positivt och lugna ner min stressade del. Det har gått bra på jobbet, och de är trevliga, börjar komma in i allt lite mer dessutom och har underbara kollegor som man kan prata med och ha roligt.
Dessutom fick jag ett sms som orsakade en hel del pirr i magen - jag fick ett "Löve u"-sms av min pojkvän. Det första jag nånsin fått av honom.
Vi har inte sagt det till varandra än, men sagt saker som "hintar" om det liksom... igår var han otroligt gullig också, och han har sagt att han verkligen vill flytta ihop med mig officiellt liksom. Men det får komma när man vet att man har ekonomi till det. ;)

Usch, det fick mig inte på så mycket bättre humör trots allt. Jo lite, men jag är nog för trött och kinkig idag, vill bara gråta av all stress. Sitter ensam i köket för att plugga och undvika ta ut min irritation på grabbarna här - D har två kompisar över och de sitter bara och spelar nåt tråkigt skjutarspel...blä, jag vill sova och mysa! ;)

Tisdag

Publicerad 2012-05-29 07:17:02 i Allmänt

Vilken dag igår! Däckade riktigt tidigt, redan vid 9-halv 10 tror jag...
Var och jobbade 8-12, och sen i skolan till 15.30. Åkte hem för att fixa tvätt och duscha, hämta smågrejor och hälsa på mamma och pappa så pappa kunde kolla på en grej på "vår" nya bil också.
Jag passade på att väga mig hemma också. Hade ätit en  skål flingor vid ca halv 7, druckit under dagen, druckit hemma och precis tryckt i mig en bulle med pålägg och en liten potatis (bara för att haha, jag är som Håkan i Sunes Sommar med nypotatis). Trots det vägde jag 0,5-1 kg mindre än jag brukar göra. Det kan ju vara vätska, vet inte om jag druckit tillräckligt under dagen och det var ju varmt där men jag kände inte av nån vätskebrist som jag normalt gör annars... så det är ju bra, då går det lite neråt ändå :)
Kan tänka mig att jag gått ner idag också egentligen eftersom jag åt den skålen flingor (150-200 kcal), bullen med pålägg (300-350) och på kvällen två knäckebröd och 1 mackskalk (250-300). Om man tar de högre talen jag avrundat till, blir det 850 kcal. Nu gick jag iofs knappt igår eftersom jag hade bilen men ändå.

Idag blir det plugg och jobb igen, 13-hur länge jag nu orkar typ. 16-18, ska stanna så länge jag kan tänkte jag. Me need tha money. Ska plugga nu på morgonen också och lite ikväll om jag orkar, ska börja jobba kl 8 imorgon...vilket betyder att man måste åka vid tjugo i sju härifrån. Så mycket smidigare att ta bilen då!! Då kan jag köra härifrån vid kvart över 7, och ändå vara en kvart försenad. Tar väl ca 25 min in till staden, och därifrån bara 5-10 min bort till jobbet beroende på trafiken. Mitt på dagen tar det 4-5, när det inte är så mycket trafik. Då slipper man tåget på 25 min, vänta på buss i 20 och bussresa på 20-30 min... och när jag börjar kl 13 matchar buss, tåg och jobbstart inte ens! Buu för det området egentligen. Haha. Synd att bensin är så dyrt.... eller ja, det har ju sjunkit igen, men snart ska det upp på 20 kr/ l förväntar de sig.

Vad ska ni hitta på idag? Sommarlov redan?

Soovmorgon.

Publicerad 2012-05-27 11:19:35 i Allmänt

Snacka om sovmorgon... från att gå upp vid 4-6 på vardagar, 7-9.30 på helger gick vi upp nu vid kvart i 11-11. Det blev rätt sent igår, vi tittade på ESC hos D's mamma och styvpappa och umgicks, åt glass  och hade det trevligt. Ja, det blev glass igen haha... bad choice, uppsvälld på kvällen igen. Vet inte om det är för att jag var kass som fan i magen under dagen (too much info, jag vet) eller för glassen.

Idag blir en pluggdag hela dagen.. fuck vad omotiverande när solen skiner som fan och jag inte vill plugga alls. Är så stressad över jobb och resterande omtentor (4!!) att jag går under. Har skitont i magen ofta och så. Fyfan.
Nästnästa vecka blir också stressigt - på torsdagen blir det jobb först tror jag, sen tenta och sen min systers student. Dagen efter  blir det jobb vid 8-12, sen iväg till D's brors student. Nyktert på min systers alltså, jag och D kör väl dit lite snabbt och äter, säger hej och umgås, sen hem och sova igen. Kuuul.
Ska snart köra D till gymmet antar jag, och vi ska väl  till köpcentret senare häromkring och kolla lite kanske. Får se, han är rätt impulsiv och kan lika gärna ändra sig snabbt igen haha. Så antingen blir det bara plugg hela dagen eller iväg till centret sen också och kolla tröja till honom som han kan ha under sin kavaj  till studenterna.
Blä. Önska mig lycka till med plugget.

Marknad.

Publicerad 2012-05-26 18:04:33 i Allmänt

Fuck vad jag är trött och har ont i fötterna idag. Har gått och gått, och gått lite till - var på marknad med pojkvännens syster, systerdotter och systerns pojkvän med morfar. Köpte faktiskt en riktigt fin klänning som jag tyvärr är lite osäker på vad gäller längd och passform.. älsklingen har ju ingen helfigursspegel så jag kan inte se. Blöh.-.-  I värsta fall får jag sälja den vidare. Men det löser sig, hoppades på att man kan ha den på en av studenterna jag ska på i år, antingen syrrans eller pojkvännens bror.

Ikväll blir det bara en lugn kväll, vi skulle sett film med hans syster och hennes kille men bebisen somnade tidigt så det får bli en annan gång. Har blivit en hel del bebismys idag i alla falll, det är en så go unge! Var och hälsade på deras mamma och styvpappa också en sväng innan marknaden och tjattrade lite och mötte upp mamman och deras andra yngre halvsyster som tjatade om att åka karusell med mig (hon är 10 år).

Igår blev det en snabb visit på 10-åringens födelsedagsfirande och jag fick träffa deras släkt. Hon blev överlycklig över presenten vi skaffade och var allmänt hyper som vanligt. Men en go unge, D säger att hon fullkomligen avgudar mig.
Jag åt t.o.m glass där! Väldigt lite, och tyvärr fick jag väldigt ont i magen strax därpå/under tiden jag åt, förmodligen för min laktoskänslighet av magkatarren...damn it. Men värt d et. ;)
Vi stack vidare till vår kompis vi brukar vara med och hans nya tjej - butt ugly men whatever - och drack lite och beställde pizza och sådant, kycklingsallad till mig. Namnam. :)

Tror inte vikten är så påverkad vare sig upp eller ner.. får se i veckan när jag sover hemma, tänkte dra hem efter jobb och skola på måndag. Sova ensam buhuuu.. Men det behövs ju också ibland.

Har ätit rätt lite idag, två mackor imorse och nu precis två knäckebröd. Å andra sidan köpte jag också ett rör med goda nappar på marknaden på 360 g (kunde inte själv välja vikten på den). Så det får jämna ut sig, om jag känner mig rätt lär det röret inte vara fullt länge till. ;)

Freeedag

Publicerad 2012-05-25 07:25:51 i Allmänt

Vaknade för ungefär en timme sen och hoppade direkt in i duschen. Vet inte varför, men har börjat vakna med ett ryck nu i veckan när jag vaknat av mig själv. Som om man drömt nåt eller så. Ofta har jag vaknat med panik över klockan och tron att man ska iväg men är försenad - solen skiner och fåglarna kvittrar tidigt så man kan inte längre avgöra om det är sent eller tidigt än.
Kom i alla fall på att jag var ledig och blev lättad som fan. Älskar såna dagar då man kan plugga på egen hand och vara hemma - man slipper stressen med att man ska iväg, hinna plugga OCH göra allt annat man måste göra därefter. Som idag, hade tänkt diska undan allt och städa upp lite innan D kommer hem, och ev. sätta mig nere vid bordet och plugga. Lägga in lite av mina grejor i garderoben/badrummet så de inte behöver vara framme och ta plats och göra i  ordning. Nu slipper man stressa med det efter skolan när man också behöver plugga.

Gah, har två tentor om 2 och 3 veckor, skitnervös och måste plugga men vem fan vill göra det i detta vädret? Vill hellre ringa D's syster och gå ut och gå med henne och bebisen. Man kan ju såklart göra båda sakerna, men känner mig så tråkig när man umgåtts en stund och man måste lämna henne för plugg, särskilt när jag vet att hon ofta är rätt ensam om inte hennes nya kille är där. Hon har liksom inte så många vänner sen bebisen kom liksom, för folk kan vara idioter.

Oh well, lär ju träffa henne senare iofs när vi ska fira deras yngsta syster ändå. Bebismyyys <3!
Nej kanske dags för frukost nu :)

Torsdag

Publicerad 2012-05-24 17:29:13 i Allmänt

Nu är vårt projektarbete i princip över... vi hade vår utställning och presentation inför "investerare" (inga riktiga investerare detta året, men det är Dragon's Den-koncept liksom) och fick superbra feedback från dem och de som kollade vår monter. In your face till lärarna som dissade vårt arbete utan att ge konstruktiv kritik!

Vet inte varför, men jag känner mig ändå riktigt uppstressad. Det är ju över nu, nu är det "bara" två tentor kvar i juni och två omtentor i augusti. Hoppas fan att jag klarar de i juni, annars kommer jag få alldeles för mycket att göra på uppsamlingsdagen i augusti... hoppas!!

Känner mig helt tom och deppig, och uppstressad. Vet inte riktigt varför, har mått  jättebra hela dagen och allt är bra med D. Känner mig så osäker på mig själv dock, kanske är det därför. Nu när det är dags för shorts och linnen känner jag mig extra stor. Tjocka armar och tjocka ben som dallrar. För att inte tala om magen.. tur jag bara har linnen och tröjor som sitter lite pösigt, sådär snyggt avskuret under  brösten så det bara är tajt upptill. D HATAR att jag går i  sådana och tycker jag ska gå i tajta linnen men never. Jag skäms för mycket, det har jag sagt till honom.

Imorgon är jag ledig, rätt gött faktiskt. Ska upp tidigt ändå och städa upp lite här och sen plugga. Ska nog sätta mig nere utanför huset vid bordet här och plugga i solen så man får lite bränna :) Hoppas bara att gamlingarna håller sig inne här haha. Vill inte bli störd ;P Kanske ut och gå en runda också. På kvällen eller eftermiddagen ska vi till D's mamma och fira hans lillasyster. Hela 10 år, stora tjejen. :) Hoppas på att hans andra syster med bebisen också kommer, så det kanske blir lite bebismys och tjejsnack.

Vill egentligen ut och sola nu, men känns inte som om solen tar så mycket direkt.. och min bikini är inte här. Bu. Måste hämta den.
Börjar undra hur vikten ligger till, äter så varierat. Men jag vill gå ner i vikt. Igår käkade vi lite godis, båda var så sugna. Jag har mens så jag får äta, och han var på dåligt humör så han fick också. ;D
Idag har jag bara ätit ett äpple, och nu lite knäckebröd. Jag vet ju att det är väldigt lite, men just nu med detta humöret har Sjukan övertaget. Så nu känns det helt ok, kanske lite too much eftersom jag ätit ost på också..

Jag är sugen på jordgubbar. Mm, så gott det hade varit! :) Godis också haha..

Tankar

Publicerad 2012-05-22 15:28:10 i Allmänt

Förkylningen börjar sakta men säkert att ge med sig, jag kan känna dofter och smak lite bättre idag till exempel. Sjukt gött.
Riktigt varmt idag, lite mindre sol än igår men ändå, det går att sola. Tyvärr har jag ingen bikini, och känner mig inte så bekväm i att ligga på gräsmattan här utanför helt själv och sola, med tanke på hur öppet det är. Huset har liksom ingen riktig gård till lägenheterna som det brukar finnas ibland... dessutom ska jag nog inte påfresta förkylningen och hostan allt för mycket med pollen och vind. Too bad, är så jävla blek nu. Ovanligt för att vara mig, har riktigt grymt pigment á la medelhavsstuk. Nåja, snart så!

Det blev inte mycket plugg idag heller. Det går bara inte i detta vädret! Fine att jag mest hållt mig inne, men ändå. Sjukt drygt att plugga. Nåja, på torsdag är det två veckor till tentan, och nästa vecka är jag väl i princip helt ledig såvida det inte dyker upp nåt på jobbet. Så då får jag mer tid och ork att plugga. Senast torsdag ska jag börja. Och jag ska hålla mig nykter ett tag nu ocskå tänkte jag, för hälsans och psykets skull (blir så otroligt lätt ångestfylld och deppig när jag druckit vid fel kommentarer) så jag kan plugga på helgerna med ju.

Har insett att jag äter rätt "whatever" nu, kollar inte mycket på kcal. Iofs tror jag att det främst är pga jag mest lever på knäckebröd och ju vet att det, en skinkskiva, gurka och minikeso inte är så mycket kcal. Men ibland slinker det ner en skål musli för att jag varit sugen, och det känns ok. Nu är det väl små skålar också egentligen förvisso, men ändå. Själva grejen, principen. När vi har ätit ute är det lite värre eftersom grabbarna här ofta går in på nåt pizzaställe de få gånger man väl ätit ute (typ bakishäng eller när vi köpte bilen och gick in på första bästa ställe). Pizzadoften lockar ju som fan men det går inte. Inte bara för att jag ju hatar att D alltid tvunget ska bjuda en och jag vet att jag inte ens äter upp halva pizzan, utan även just för kcal tyvärr. Så då blir det sallader, vilket egentligen inte alltid är så nyttigt heller ändå. Kycklingsallad på pizzerior är ju ofta fyllda med flottig kycklig och såser... men det är gott och bättre än pizza och sen skiter jag i resten.
Har inte ens vägt mig på ett tag! Jag glömde bort att väga mig när jag och D var hemma i helgen, kom på det när jag började köra hem hit igen. Men ingen ångest för det. Jag känner ju ofta över magen, och den känns platt. Smalare ibland, ibland större vilket ju ger lite lätt ångest, men då är det ofta att man nyligen ätit/druckit eller inte gått på toa.

D's syster sa flera gånger i fredags när jag satt där om jag hade gått ner i vikt, att jag såg så smal ut. Då hade jag ju nyligen varit hemma och där var ingen viktnedgång inte! Hon ringde mig på morgonen och frågade om jag ville komma över, så jag stack dit (tar 2 min liksom ändå), åt lite frukost och hängde där och lekte med bebisen när hon kommenterade. Sa att jag såg så perfekt ut, hon ville också se ut så - fina ben,  smal och allt. Att man ändå såg käklinjer lagom utstickande osv. Jag tar det mer som att jag ser frisk ut - hon har ett väldigt sunt ideal tycker jag. Hon frågade mig rätt ut om jag var anorektisk förr eftersom hon vet att jag vill gå ner i vikt, tycker jag ser rätt stor ut osv. Kändes lite sisådär att jag ju inte sagt nåt till D om det, men å andra sidan frågade hon rätt ut... det är jobbigt att säga det rätt ut till honom och han vet att det varit lite sisådär med mat. Och han vill t.ex. gärna lämna förflutet bakom, inte dra upp sådant som hänt. Men either way, jag svarade faktiskt ärligt ja, att det var vääldigt jobbigt ett tag osv. Kändes väl ok.

Nej nu ska jag nog slänga mig i soffan igen med ett fett glas vatten och hostmedicin. Har nyss kört D och hans vän till gymmet, så får väl se om jag ska bege mig dit och hämta dem också eller om de orkar gå i värmen. Underbart väder, lite för kvavt iofs men ändå. Gött som fan!

Måndag

Publicerad 2012-05-21 13:13:57 i Allmänt

Helgen har gått snabbt, och det har varit hektiskt med fest, bakihäng, plugg och en tur till mina föräldrar. Till råga på allt har jag blivit förkyld igen, och fått rethosta. Fml typ. Så det första jag gjorde imorse efter att ha duschat var att köra ner till apoteket och fixa nässpray och hostdämpande medicin, så att jag och D kan få lite mer sömn inatt.
Resten av dagen hittils har gått åt till att städa. Tänkte vara en snäll flickvän idag och städa i lägenheten åt D så han slipper det sen, vet hur mycket han hatar att ha det stökigt och grejor framme egentligen. Vilket inte är det lättaste när vi är två numera som delar på 1an, eftersom jag mer eller mindre bor här också nu...

Blir en kort update nu, får se om man hinner in här lite senare. Nu ska jag forsätta måla mina naglar, försöka få huvudvärken och nackvärken att gå bort och sen ägna dagen åt plugg förmodar jag, och sörja att det är så fint väder. En granne till D's och min kompis O som jag lärde känna för nån vecka sen när hon hade fest och som börjat vara lite med oss försökte få mig att hänga med henne till stranden. Supergulligt att hon frågade, eftersom vi egentligen knappt träffats eller så, och gud vad sugen jag blev - men lite ångest på att sticka dit när man vet att man har tentaplugg och dessutom behöver bli frisk snabbt. :/ Blää...

Arg.

Publicerad 2012-05-17 09:59:26 i Allmänt

Fy fan vad jag lackar ur nu. Trots det är röd dag skulle min projektgrupp alltså masa sig in till skolan och mötas vid 10 för att kunna jobba med sammanställningen av en slutdokumentation. Halv 10 var jag här pga tågen, kvart i smsar jag alla att jag hittat grupprum och att de kan komma dit när de väl är här. ALLA 4 svarade med att 1 försovit sig och räknar med kraftig försening, 1 vaknade av mitt sms (!!) och den andra svarade att han och den 4e blir lite sena eftersom de satt uppe med arbetet rätt sent (pga snigelfart i arbetandet kanske) och riktar in sig på 10.30.
Fuck det, då hade jag faktiskt kunnat åka en hel timme senare än jag gjorde, alternativt uträttat mina ärenden nu innan istället för att stressa med det efter mötet när man ändå bara är trött, seg och vill komma hem.
Fy vad dålig stil faktiskt... att inte säga till i förväg alls utan säga det när jag väl smsar. Sånt gör mig arg.

Nåja, försöker hålla mig lugn. Då har jag fan i mig det till godo... de enda gångerna jag missat/kommit senare är pga jobbet eller för att jag varit sjuk. Det är inget man kan hjälpa, den ena går alltid tidigare särskilda dagar på jobb och som alla andra i gruppen sagt; jobbet kan man helt enkelt inte göra mycket åt.

Jaja. Jag tänker i alla fall INTE åka in hit imorgon. Två ur gruppen är ändå borta och jag vill börja mitt tentapluggande, samt faktiskt kunna vara hemma. Jävla flängande hela veckan, först jobb på morgonen, sen skola och sen hem för att fortsätta pluggandet.
Dessutom har jag ont i knäet och behöver nog bara vila det. All smärta jag hade i vänster knä förut verkar ha satt sig i höger nu istället. Samma smärta, och kom lika plötsligt - antar det är samma orsak; minisken +  muskeln drar knäskålen åt sidan, för jag är starkare på ena sidan än den andra. Hoppas det försvinner snabbt bara...

Ska tillbaka till D idag, ska bli skönt faktiskt. Tiden verkar gå så otroligt långsamt när jag är hemhemma.

Hemhemma.

Publicerad 2012-05-16 14:08:32 i Allmänt

Igår hann jag inte med nåt alls nästan. Eller jo, jag gjorde ju jävligt mycket, men itne det jag tänkte göra. Var på jobbet 8-11.30, skolan därefter nån timme, åkte hem till D och duschade, kastade i mig två mackor och började plugga lite. Vi åkte iväg med hans kompis sen och mötte upp ytterligare en annan för att köpa bil. :) Eller ja, D köpte bil. Men det är ju jag som kör nu så länge tills han fixat körkortet helt och hållet.. Så jag har lite tillfälligt egen bil i princip. ;) Gött det haha.
Vi var inte hemma förrän halv 11 på kvällen, då båda stupade i säng. Klockan ringer ju på 4 varje morgon...

Tog emot rätt rejält imorse, men jag masade mig upp vid 6, kastade på mig kläder, borstade tänder och stack till tåget för ännu en dag på jobbet. Som tur är så tänkte projektgruppen köra eget plugg så jag är hemma tidigt idag. Och nu är jag hemhemma! :) Dags att tvätta lite och hälsa på föräldrarna ju, jag är ju alltid borta annars haha.

Vikten var väl lite av en besvikelse, 2-3 hg mindre än sist kanske, förra veckan. Men jag kan inte begära mer än så heller, helgen var ju rätt onyttig med sprit och varma mackor, samt godis. Men whatever. :)
Idag lär det väl bli lite mer mat än när jag är hos D, mest för att det finns här haha. Passar på. Idag har jag nog lite bättre aptit faktiskt. :)
Blir så deppig  när jag går förbi en spegel bara. All stress har tagit ut sin rätt i facet, IGEN. För några år sen var jag så stressad att jag fick stressacne kring hakan. Och nu är det tillbaka igen. Dessutom kan jag ju inte låta bli att peta där, riva på sår osv så det blir ju inte bättre... Vad det nu är. Stressacne eller några vanliga utslag bara kanske, verkar mer som utslag egentligen och nån enstaka finne. Men fy vad det drar ner ens åsikt, när det syns så mycket. :( Jag får aldrig finnar längre ju, jag är bara relativt ojämn i hyn - lite rödaktig här och var för ytliga blodkärl liksom, men det syns ju inte med lite puder. Tyvärr gör sånt ju bara finnar värre egentligen så försöker vila från sminket så mycket man kan.. och vågar. ;P

Utmattad

Publicerad 2012-05-14 16:55:28 i Allmänt

Dagen blev lite bättre, men jag känner verkligen hur stressad jag är när det gäller tidsplanering. Allt ska vara så effektivt och snabbt som möjligt. Om jag ska handla något på vägen hem hit, gör jag det direkt efter skolan. I staden där jag går i skolan, inte här. För om jag handlar där kan jag fortsätta med bussen i 10 min istället för att hoppa av vid centralen och vänta på ett tåg. I stället kan jag åka vidare 10 min, handla snabbt och billigt på ett ställa och ta tåget därifrån istället.  Då slipper jag 1)vänta på tåget inne på centralen utan att göra nån nytta, och 2) slipper ta en omväg inom stan/byn här innan jag kommer hem.
Jag gör flera saker samtidigt. Visserligen gör jag alltid så av ren rastlöshet - om jag nånsin ser på film själv gör jag ofta flera saker samtidigt i slutändan, sitter vid datorn samtidigt och skriver på något t.ex eller så.
Jag har verkligen jättesvårt att slappna av, och om jag väljer att skjuta på plugget en timme för att se ett avsnitt av nån serie och äta och koppla av lite under dagen får jag jättedåligt samvete. Istället äter jag lite snabbt (äter iofs alltid snabbt, har alltid blivit bannad av mamma för det), läser lite i nån blogg under tiden och påbörjar plugget direkt efter. Eller så äter jag medan jag sitter och skriver på plugget samtidigt.
Axlarna värker, nacken ännu mer och huvudet och käkarna är värst.
Ont i bröstet, ont i magen, ont ont ont. Lättretlig och jätteosäker, minsta lilla skojkommentar från D gör att jag undrar och tvekar på om han verkligen menar det han sa eller om det bara var på skämt - om det var nån negativ pik eller om han fortfarande tycker om mig och bara skojar som han brukar  på sitt härliga, störda sätt?

Blä.. försöker hålla mig positiv, och lyssna på mina råd som jag ger till andra. Allt löser sig ju! På ett eller annat sätt. Det vet jag. Och jag försöker hålla mig positiv. Se de små sakerna i livet som ju i vanliga fall gör mig så glad. Solsken och lukten av nyklippt gräs på morgonen gör mig på väldigt bra humör t.ex.
Men det är fan svårt med en halvdålig projektgrupp i skolan, ont om tid och urusla lärare utan någon förståelse eller förmåga att ta till sig befogad kritid. Usch och fy.

Det går inte i många knop här idag känner jag, ska skriva ihop en text till projektet. Det är förvisso inte så stor text men ändå. Jag får inte ihop orden idag, hjärnan känns grötig. Utmattad.

Dålig dag.

Publicerad 2012-05-14 05:54:52 i Allmänt

Känner mig svullen i magen och deppig som fan. Vet inte varför? Får såna deppattacker ibland när jag ser på D. Som imorse, D var uppe och gjorde sig redo för jobb och jag låg och drog mig i sängen. Han kommer in i sina jobbyxor och tröja, jag ligger och betraktar honom - hans breda axlar, långa rygg, musklerna i armarna. Och jag känner mig jättedeppig. Känner mig som en deghög som skulle behöva några ordentliga gympass några månader framöver. Känner mig otroligt ful bara jämfört med honom, som om folk ser honom och sen på mig och undrar vad i helvete han gör med mig.

Tror det är lite allmänt dåligt humör också, ska snart ha mens, allt i skolan och så påverkar ju också. Stressen börjar känna fysiskt igen, jag är så otroligt trött hela tiden, oftast i alla fall. Vissa stunder kan jag ju piggna till men sen helt plötsligt orkar jag inte röra mig över huvudtaget.
Just nu längtar jag bara tills jag kommer hem hit igen och kan lägga mig en stund. Men innan dess är det utbildning på jobb och sen iväg till skolan...vill inte. Orkar inte. Vill ligga kvar här hemma och sova en stund.

Fetto

Publicerad 2012-05-13 18:40:42 i Allmänt

Känner mig tjock idag, känns som om jag bara ätit och ätit. Har ätit en del knäckebröd, men förmodligen är det väl hjärnan som spelar ett spratt. En hel del knäckebröd med pålägg och typ 2 små mackor...
Nu 2 knäckebröd och 1 cup a soup på 40 kcal. Egentligen är det väl inte mycket kcal, men det är mycket i antal saker ätna liksom. Det är det som är mitt problem.
Min mage är inte så svullen heller, utan fortfarande relativt platt. Det är skönt det i alla fall.
Tror dock att jag har gått upp efter helgen, massa sprit i fredags och allt onyttigt igår, men det är förmodligen inte så mycket ändå. Och whatever, alla går upp och ner nåt kg rätt ofta så whatever.

Har haft huvudvärk hela jävla dagen, kommer och går, men försvinner egentligen aldrig helt och hållet. Har fixat lite plugg, och annars bara legat i soffan framför Jersey Shore. Vi ommöblerade här också innan idag, men eftersom det är mycekt tunga lyft gjorde D det mesta av jobbet, jag låg mest i ena soffan med täcket och reste mig då och då för att putta på nåt. ;P

Ah får paniiik. D är borta och tränar och jag ligger här med huvudvärk och känner mig som ett riktigt fetto..

Hjälp tack!

Publicerad 2012-05-13 09:38:20 i Allmänt

Hade en rätt trevlig kväll i fredags, igår blev en mysdag med filmer, tupplurer, godis och varma mackor. Not good för vikten, good för själen. Haha.

Jag är lite... nervös och fundersam nu bara. I fredags när vi kom hem, jag D och hans vän som skulle sova här, var det en grej vi alla snackade om. D sa nåt om att hans vän var den enda han verkligen litade på bland hans vänner, jag förstod det som den enda överhuvudtaget han litade på och jag frågade "men jag då?".
Han svarade "ja det är väl klart du också, jag älskar ju dig".

...
Var det fyllesnack? Eller menade  han det?
Han var ju inte såå full... och grejen är att när vi var ute med hans vänner för nån vecka sen hörde jag honom faktiskt säga till hans ena vän att han ville gärna säga det till mig men att han inte vågade. Jag har inte hört det från honom innan, och inte sen dess och vi kunde ju inte direkt snacka om det då heller eftersom hans vän var där och det var en rätt allvarlig grej vi diskuterade om en av de som var där på festen liksom.
Jag har inte riktigt kunnat dra upp det sen heller, för att fråga om han verkligen menade det.. vet inte vad jag ska säga?
"Du älskling, vet du om att du sa att du älskade mig i fredags`?"

Hjälp mig, vad ska jag göra/säga?
Jag vill j u gärna veta, för när jag hörde det i fredags så.. ja det kändes bra. Fick en lyckovåg över mig liksom.

Nåja.. idag blir en plugg- och städdag så får se hur aktiv man är. Svarar på kommentarerna senare, men ni får hemskt gärna lämna en kommentar till detta inlägget och svara vad ni tycker och hjälpa!! :)

Fucking good night

Publicerad 2012-05-11 20:29:38 i Allmänt

Idag ska jag ha en fucked up bra kväll. Ska bara ha kul och njuta. Jag är lite halvfull redan, ska på fest med hjärtat och hans vän till hans vänner. Har druckit ca 0,5 l vin redan, men det är chill. Ska dricka ikväll och ha kul, men känna av mina gränser. Hoppas på att jag inte blir så äckligt bakis imorgon som annars...

Har ätit en del idag, inte för att jag varit hungrig egentligen utan i förebyggande syfte för drickan. Dels för att inte bli bakis, dels för att inte bli för full för snabbt.  6 mackor nu typ..7-800 kcal sammanlagt. Och jag har 1 l vin, har på känn att det blir mer än det/annat också. Men fuck det, ikväll tänker jag inte ha ångest. Jag är nöjd med min sminkning och hyfsat nöjd med kläder, jag känner mig rätt snygg. Synd på frillan bara. ;P Men ikväll blir en ångestfri kväll har jag bestämt, och bara ha kul. Dricka, röka, lära känna folk och skratta.

Ha en fin kväll alla <3

Ashamed

Publicerad 2012-05-10 06:40:36 i Allmänt

Do you know what its like,
Not to know what is wrong or what's right,
I've been throwing away,
The efforts I've made to leave this all behind,
Don't feel sorry for me,
I have no excuse, I brought this on myself

I, I felt ashamed, for so long,

You, you are the reason I go on

I don't know, how I got here,

I don't know, where I went wrong,
I'm the player that's aged,
And won't stay away cause,
I've been in the game for soo long,
Another day, another way,
For me to finally make a change,
Another day, another slave,
But I'll keep trying,

I, I felt ashamed, for so long,

You, you are the reason I go on,
I, I felt ashamed, for so long,
You, you are the reason I go on,

I can't escape all the problems I've made for myself

I'm in hell, and accept all the blame, yeah
I can't escape all the problems I've made for myself
I'm in hell, here's the look but don't stare,
I can't escape all the problems I've made for myself
I'm in hell, and accept all the blame, yeah
I can't escape all the problems I've made for myself
I'm in hell, take a look but don't stare,

I, I felt ashamed, for so long,

You, you are the reason I go on,
I, I felt ashamed, for so long,
You, you are the reason I go on.

A bad day.

Publicerad 2012-05-10 06:34:51 i Allmänt

Dålig dag idag. Det är dåligt väder, jag är trött och redan spänd i käkarna. Oro och ångest i kroppen. Klockan är bara halv 7, och jag mår redan dåligt. Undrar hur det kommer gå i skolan? Är riktigt nere idag. Vill stanna hemma, krypa ihop under mina två täcken och vänta på att min älskling ska komma hem från jobbet. Men det går ju inte - jag måste till skolan för projektarbetet, och han jobbar lite längre idag ändå.

Hoppas faktiskt lite på att han är ensam hemma när jag kommer, men jag tvivlar på det. En av hans bästa vänner är här rätt ofta, det tog nyligen slut med hans (tydligen) störda brud och klart man inte vill/ska vara ensam då. Han är snäll och rolig, lite blyg kanske, och det är klart att han får vara här hur ofta han vill. Jag tycker om D's kompisar, och jag förstår honom i en sådan här situation, när han dessutom har panikångest av allt.
Men idag hade jag nog behövt lite egentid med någon, antingen D eller en vän. Tyvärr jobbar nog vännen jag tänker på...
Nåja, ska i alla fall se om min pappa kunde komma med skorna, så kan man ta en promenad om det inte regnar för mycket och tänka lite. Eller ringa D's syster och promenera med henne och bebis. Eller också sticka upp dit för den delen. Varför tänkte jag inte på det? Lite tjejsnack.
Frågan är ju hur mycket tjejsnack det hade blivit från min sida, när mitt dåliga humör beror på min äs och ångest? Det är inte direkt något jag tänkt sitta och babbla om för henne, möjligtvis när vi kommit varandra lite närmre kanske. Vi börjar ju bli vänner, men vi har ju fortfarande inte umgåtts så mycket.

Onsdag

Publicerad 2012-05-09 19:40:08 i Allmänt

Det kommer nog inte bli så mycket/bra uppdateringar framöver. Gick inte så bra på projektets feedback i en grej (för i helvete, kan inte lärarna lämna lite klara instruktioner för EN gångs skull?!) så blir en hel del att fixa till där för oss. Långa dagar i skolan... Blir väl lite på kvällen om man orkar eller på morgonen om man hinner.

Jag lär aldrig kunna somna ikväll känns det som, jag är så uppstressad att jag gått runt med halsbränna och yrsel hela dagen, känns som om man ständigt stångar huvudet i en betongvägg...

Känns som om jag ätit extremt mycket idag. Sammanlagt är det väl 4 mackor, 5 knäckebröd och.. ja vanlig sallad med lite keso. Men egentligen är det väl kanske inte så jättemycket?
(4*90)+ (5*40) + pålägg + sallad m keso= 560 + x + y. Räknar uppåt för pålägget, 700-750. Salladen var väl max 100 antar jag. 150 för säkerhetsskull. Ja, då är det inte så mycket direkt. Det är känslan av att det är mycket SAKER man ätit som orsakar tjockiskänslan.

Imorgon ska jag vara duktig och ta med lunch till skolan eftersom vi ska sitta  där med gruppen hela dagen och fixa projekt och programmering av hemsida/datorsystem. :) OCH äta frukost.
Jag hoppas nästan på att jag vaknar pigg som fan när D ska gå upp, det är rätt mysigt att titta lite på Jersey Shore (fastnat heeelt för den serien haha..), äta lite god frukost och mysa i soffsängen (han har bara en 90 säng, så vi har satt den bredvid soffan så det blir bredare hehe...) med morgonsol och fula fåglar som kvittar. Gillar inte fåglar. :P Har köpt hem 4 energidrycker dessutom, bara för säkerhetsskull, om jag skulle vakna och inte kunna somna om när han gått, så man orkar hela dagen.
Ska ringa min käre fader imorgon också och se om han skulle kunna möta mig halvvägs tillbaka till D i den staden med mina gympadojjor och/eller ett par platta tygskor. Så kan man ut och gå lite, släpa med D ut :)

Killar.

Publicerad 2012-05-09 06:35:10 i Allmänt

Jahaja, här sitter jag och har varit vaken sen 4-4.30. Varje morgon när D's alarm ringer flyger jag upp ur sängen i ren förskräckelse. Hatar hans alarmsignal på telefonen, det är min gamla signal och min nuvarande ringsignal och jag hoppar alltid lika högt så fort jag hör den.

Sitter och äter frukost i lugn och ro och ser Jersey Shore. Det är faktiskt riktigt mysigt, jag älskar frukostar. Helst stora, goda frukostar med bullar och gott pålägg. Tro det eller ej. ;) Jag äter dock sällan frukost, brukar vara tvungen att låta det gå nån timme innan jag äter efter att jag har vaknat. Men idag blir det en red bull light, 1 macka med minikeso och sallad och två knäckebröd. Den ni! Måste kunna hålla mig på det ett bra tag liksom, ska åka till skolan vid 8.37 och jag har ingen aning om när jag kommer hem igen...
Ska sova här inatt igen i alla fall, rätt gött när jag är ledig imorgon. Får se om jag sticker hem imorgon dock, jag behöver egentligen inte det eftersom jag har en hel del kläder här.. men hade ändå velat ha hit mina träningsskor. Och ev. promenadskor. Har hakat upp mig på det, och stör mig som fan. Har jag väl fått för mig nåt så släpper jag inte det. Stööörigt haha. Och jag kan inte be min pappa köra hit dem heller för jag är osäker på var jag ställt skorna.

Jag kan inte låta bli att vara så sjukt osäker med D, trots han verkligen visar och berättar hur mycket han känner för mig, trots vi är halvsambos redan och trots hur mycket han visar och säger till andra hur mycket han tycker om mig. Jag är rädd, verkligen rädd. Jag försöker ta det kallt, jag tar det ändå som det kommer liksom, men... ja, man kan inte låta bli. Han är en så snäll och underbar kille med ett bad boy utseende typ, hård på ytan men en nallebjörn på insidan typ. Kan inte låta bli att oroa mig för att någon snyggare tjej ska komma och typ.. "locka" med sig honom. Nån snyggare och roligare. Kan inte låta bli, trots jag vet vad han tycker om mig, mitt utseende och allt.
Försöker låta bli. Det är han som ber mig att inte lämna honom, att inte såra honom. Det är han som berättar att jag är den första tjejen han känt så mycket för så fort, att jag är hans stora kärlek, den enda han litat på så här mycket än så länge. Han som vill att jag ska ta hit mina saker och mer eller mindre bo här. Han som berättar för alla sina vänner hur fantastisk jag är, skryter om hur smart jag är och säger hur kär han är.
Trots det kan jag inte låta bli. För han är ju trots allt bara kille....right?

Husfru

Publicerad 2012-05-08 18:00:53 i Allmänt

Jag har banne mig gått och blivit riktigt huslig! Haha. Imorse efter att jag duschat blev jag så trött på att här är dammigt och mögigt, särskilt i köket efter att 4 killar lanat och druckit öl för några helger sedan, och en pojkvän som ofta spiller och har sig lite smått. Jag började dammsuga...och fortsatte med att moppa. Visst, det är ju bara en 1a så det är ju inte jobbigt eller så, men fortfarande. Tänkte jag kunde vara en snäll flickvän så D slapp det när han kommer hem från jobbet, han är så trött jämt då ju.
Och inte nog med det - jag sitter och försöker hitta roliga recept man kan ha  till middag.
Jag har alltid tyckt det är kul att laga mat och så, kanske lite extra nu när man inte är hemma och har föräldrar som gör det annars - nu måste man ju egentligen. Det blir lite vuxenkänsla, nu när jag och killen lite halvt bor ihop och man sköter allt sådant själv. Synd det svider lite i plånboken också att "bo själv", men men. ;P

Det är rätt kul att kolla runt efter sådant faktiskt, enda haken är ju att de måste vara kcalsnåla för att de ska kunna anses intressanta för mig... och måltider på 350+ kcal är rena döden, även om det säkert inte är mycket för en normal måltid.

Dagens utmaning?

Publicerad 2012-05-08 16:33:30 i Allmänt

Dagens utmaning blev en fika. Jag är absolut ingen kakmänniska, tycker inte det är så gott med kaka eller tårta, så både pga det och rädslan för alla kcal tar jag bara nåt att dricka när jag och mina vänner "fikar".
När D hade slutat jobba bad han mig höra efter om hans syster var hemma och om vi kunde sticka dit och fika. Fick lite panik först, men tänkte att antingen så behöver jag ju inte ta, eller så tar jag faktiskt OM jag är sugen. Så vi stack ut och köpte två kakburkar och cola zero och stack hem till henne och hälsade på. Jag åt nog 3-4 kakor, det är sådana små, typ havrekakor man kan köpa i såna stora burkar om ni vet? Så det är ju ingen katastrof. Och jag blev lite sugen, den sorten jag tog var väldigt god. Men det kändes lugnt ändå faktiskt. :) Och det var trevligt att komma dit, hennes ena vän var där och goa lilla bebisen också. Blev inget bebismys idag för hennes ögoninflammation dock, det vill jag helst inte dra på mig...

Har ätit 4 knäckebröd annars idag med pålägg. Ska väl ta ett eller två till snart. Middag har jag ingen aning om, kyckling och sallad eller tonfisksallad väl. Det är allt som finns. :P

Nu blir det väl fortsatt plugg medan D och hans kompis spelar sitt mög... ska se om vi ska sova själva imorgon, då kan jag passa på att köra zumba hemma på gymmet och dessutom få med mig mina löparskor hit nästa gång jag kommer hit. Glömde ju det igår. :( :(

28 saker

Publicerad 2012-05-07 19:20:40 i Allmänt

HAHA, bäst! Stämmer faktiskt rätt bra in, på flera punkter åtminstone.

 28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:
1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be oss inte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.

Måndag

Publicerad 2012-05-07 16:38:19 i Allmänt

Nu sitter jag här, återigen hos D, efter nån timme i skolan och en timme hemma. Gud vad tråkigt det var att sitta hemma. Mina föräldrar hade ju inte hunnit hem än och bara min lillasyster var hemma - men hon var ju osocial framför sin dator som vanligt. Och jag har ju flyttat hit så mycket grejor - dator, pluggböcker osv. Det enda "roliga" som jag har kvar där hemma är mina filmer, men det var ju inte så lönt att starta en av dem.

Min ekonomiska "kris" har för tillfället löst sig, mina föräldrar kunde hjälpa till lite med tågkortet, eller betala det helt och hållet. Riktigt snällt, även om det tar emot att be dem. Jag ber aldrig om extrapengar eller saker, och om de frågar vad jag önskar mig i födelsedagspresent säger jag att jag inte vill ha något tills de tvingar mig komma på något.

Där hemma åt jag två mackor och några godisbitar. Yuum. Äter faktiskt så sällan godis nu, eller socker alls. Det har väl blivit nån gång då och då när D varit sugen, men inte annars faktiskt. Jag tänker inte sitta här och äta godis ensam som en liten tjockis, och han försöker ju vara nyttig pga sin träning och så. Inte mig emot - lättare för mig att fortsätta hålla mig nyttig.  :)

Så för tillfället sitter jag här i vardagsrummet hos honom med hans två vänner som spelar nåt larvigt Xbox-spel, medan de då och då häver ur sig fåniga kommentarer om att det snart börjar brinna i fingertopparna på mig när jag skriver - allt skrivande på datorer sen i gymnasiet i skolan och på fritiden har gjort att man vant sig var alla tangenter sitter så man slipper sitta och kolla ner på knapparna och kan skriva fort som fan. Muhaha. Blir ju så också när man sitter mycket vid datorer och kodar webbsidor i skolan, som jag gjort nu under året, och diverse skolarbeten som måste vara datorskrivna sen dag 1 i gymnasiet...

Idag ska jag faktiskt bara ta det lugnt, njuta av det fina vädret och vila. Det är ingen större brådska med att börja plugga, men ska förbereda en opponering av en affärsplan imorgon tills på onsdag, och sen börja plugga så smått till min IT-tenta. Städa här också, dammsuga och sådant, så här är fint tills D kommer hem. Nån nytta får man väl göra! ;)

Dagen

Publicerad 2012-05-06 18:45:57 i Allmänt

Helt plötsligt blev jag nerdeppad och sugen på att skära mig. Vet inte varför, men det känns inte bra att vara ensam just nu. D är på gymmet (bläe, vill också...!) och kommer inte hem än på ett tag. Jag har inga cigg och ingen ork att sticka ut. Ska ändå inte köpa cigg idag, så jävla dåligt att jag börjat igen egentligen, men det är svårt att hålla sig borta från det på sommaren, när man sitter ute, dricker mer osv. Lättare på hösten/vintern.

Imorgon ska jag till skolan i alla fall, lite snabbt bara för en gruppuppgift. Får se om jag ska hemhem eller tillbaka hem hit till D. Det börjar verkligen kännas som om vi varit ihop länge, flera månader om inte år, och som om vi faktiskt bor ihop. Vi sköter oss själva, jag kan ligga och se film på min dator eller plugga, han sitta och umgås med nån kompis eller göra nåt för sig själv.

Har lite smått ångest över ekonomin också - nästa månad blir fan inte lätt... man får ju nån tusenlapp bara, mitt tågkort kostar 800, gymmet 370 och så har man ju andra utgifter också. Jag får väl inte lön förrän i juni heller, utbildningen i jobbet börjar i maj och man får ju betalt, men frågan är om man faktiskt får det i maj eller om man får allt det i juni? Hoppas man får det i maj, det blir inte mycket men bättre än inget. I och med att jag också äter här så köper jag ju hem lite mat då och då också.. åh vilken ångest. Mina föräldrar är snälla nog att om jag frågar kan de säkert betala mitt tågkort nästa månad, så länge de har ekonomin till det. Det löser sig nog, de brukar kunna hjälpa till - pappa gör allt för oss liksom.

Kan inte baby komma hem snart? Jag litar verkligen inte på mig själv när jag känner så här. Jag har ont som fan i sidan fortfarande dessutom. I vanliga fall hade jag tagit en cigg, tagit med mig mobilen och ett glas vatten/fun light ut på balkongen, njutit av frisk luft och sol och rökt för att lugna ner mig. Men det går ju inte nu. Jag skulle kunna gå ut på en långpromenad okcså, men D kommer väl om ett tag ändå så det är dags att börja laga mat, och dessutom hittar jag inte utanför centrum här i stan, mer än hem till hans kompis där vi brukar vara, och så har jag så dåliga skor med mig. För en gångs skull fick jag med mig platta skor, men inte bra promenadskor egentligen.
Borde ta med mina träningsskor...

Maten då? Tja, har gått helt ok antar jag? Två mackor vid 13-tiden och därefter två små portioner sallad (vanlig sallad, gurka, lite majs och tomat). Det känns som supermycket, men jag antar att det är rätt lite egentligen. Middagen ikväll blir köttfärssås och nåt, makaroner eller ris är det väl vad som finns att välja på. Fast jag tänker bara köra på köttfärsås och sallad.

Söndag

Publicerad 2012-05-06 10:53:34 i Allmänt

Jag gjorde aldrig tentan i fredags trots allt. Kändes meningslöst, så jag satsar på omtentan om en månad, och plugga ordentligt till den.
Denna helgen har fått bli en pluggfri helg dock. I fredags åkte jag med min syster och hennes vän till ett köpcentrum här i närheten av staden min pojkvän bor i, och shoppade lite smått. Hittade världens snyggaste skor, tyvärr fanns de inte riktigt i min storlek. Tyvärr har jag väl egentligen inte ens råd med dem. ;)
Fick skjuts av dem till killens kompis, tog en cider och cigg med honom ute medan vi väntade på D och hans andra kompis.
Satt och drack lite under kvällen, gick ut till några av deras tjejkompisar, en av Ds kompisars grannar, och spelade två rundor kubb innan vi drog in igen. Fick bli en tidig kväll, D blev aningen full och trött och jag var allmänt trött...

Igår tog vi det bara lugnt och halvsov hela dagen, var ute och handlade lite bara. Fick fett mycket ångest på kvällen när skulle äta. Han valde maträtt - såna nachochips med salsasås och ost, in i ugnen lite snabbt och sen färdigt. Det är ju gott som fan, men inte bra mat... åt i alla fall inte så mycket och undvek de med mycket ost på, förutom de han letade upp och bad mig äta haha.

Börjar undra om viruset är tillbaka/kvar eller om jag fått nåt annat skit i kroppen. Har rätt ont i höger sida, i fredags upptäckte jag en liten svullnad där när jag rörde strax under revbenen/på slutet av revbenen och sträcke kroppen, ett riktigt ömt ställe. Idag kan jag nog inte riktigt känna det längre, men jag har ont där, och det gör ont av och till under revbenen, och när jag rör där och trycker lite. Mjälten sitter ju där, är där virus i kroppen och aktivitet i immunförsvaret kan det ju kännas i mjälte eller lymfkörtlar.

Fredag

Publicerad 2012-05-04 09:29:13 i Allmänt

Har verkligen inte sovit så bra inatt. Är riktigt trött...
Funderar faktiskt på att strunta i tentan idag. Ja, det är dåligt och man kan ju lika gärna ge det ett försök. Men vårt projektarbete gav mig så oerhört mycket extrajobb, pga gruppens väldigt dåliga jobb och motvillighet till att ta till sig lite extra uppg, att jag varken hunnit eller orkat plugga så mycket itll tentan.
Förra tentan i IT-kursen gick bra faktiskt, trots jag knappt pluggat. Men det var lättare saker, jag hade gjort alla datorlabbar osv. Labbarna till denna tentan har varit svårare, och det behövs nog att man läst lite mer. Ska kolla på de gamla ex-tentorna som ligger ute, ser det ut som om man kan klara den går jag dit. Annars skiter jag faktiskt i det, satsar på omtenta om en månad. Har förmodligen bokföring då också, i mitten av juni, och denna om ganska exakt 1 månad. Det är inte mycket som ska läsas, men eftersom jag fick sitta och göra så jävla mycket jobb blir man både hjärntrött och förlorar massa tid. Ungefär 10-15 h faktiskt. Och då vi hade tenta förra fredagen har man inte direkt haft tid att börja till denna förrän nu... blä.

Nåja vi får väl se.

Ska tillbaka till D senare, tack och lov att jag får skjuts dit idag haha - min lillayster och hennes vän ska till ett köpcentrum i närheten så då följer jag med dit och slipper kånka med min feta väska på två  tåg. Har med lite extra kläder som jag kan dumpa av där ju och så.

Har börjat få lite skumma mellanblödningar nu igen typ... helt plötsligt började jag få nån liten blödning några dagar innan mens, max en vecka innan, sen kom det som vanligt. Nu denna gången hände inget sånt, fick mens som vanligt... sen tog det slut i lördags, men kom lite "gammalt" i söndags och måndags typ. Inte så ovanligt ju.
Men imorse när jag gick på toa kom det sådant IGEN - typ levrat blod eller nåt. Att det kommer nån dag efter att blödningen har slutat är ju chill, det är inte ovanligt. Men en vecka senare?  Och att det numera alltid är så första dagen, när deti nte var så förr? Konstigt eller?
Ska fråga mamma och se vad hon säger.. det är förmodligen stressen igen. Blöh. Orkar inte sånt här.

Tröttast.

Publicerad 2012-05-03 18:20:07 i Allmänt

Trött. Tröttare. Jag.
Har suttit ute i solen och pluggat ett litet tag, men jag är trött och omotiverad. Det har aldrig gått så dåligt i skolan som det gjort detta året, inte ens när jag var som sjukast. Men jag tror att jag egentligen hade behövt ett år fritt från skola och bara jobbat och kommit underfund med mig själv istället för att kasta mig in i nytt plugg. Jag har egentligen aldrig haft paus från skolgången, förutom under loven ju. Och har ju alltid haft så höga krav på mig själv, att jag nästan går under nu under detta året när man får diverse underkänt på tentor.
Men men, jag är liksom bergssäker på att gå om nästa år, och det är nog faktiskt det jag behöver, som jag skrivit tidigare.
Jag behöver nog fan det, så jag kan komma tillbaka bättre i höst och vara mer motiverad. Nu vet jag ju dessutom hur det fungerar här på programmet, att det är så dåligt och kasst med info och tid, att jag kan strukturera upp mitt liv och plugget bättre.

Jag skäms som fan över att jag är så dålig, varit så dålig, men det finns inget att göra åt nu ju. Nu kan det bara bli bättre!

Kom hemhem idag, till mina föräldrar och därmed hemhem, för att sova hemma inatt och tvätta osv. Ta med nya kläder och grejor till D imorgon liksom. Och vad är det första jag gör i princip? Hetsar. Lite. Spyr. När jag sen ska äta något ett tag senare, för att jag ju är hungrig, så spyr jag det ocskå av ångest.
Nu har jag precis ätit en skål nudlar, men det ska jag fan behålla.
Jävla dåligt, och förmodligen är det väl bland annat därför, och all stress och spändhet, som huvudet sakta men säkert börjar spränga som fan.

Det lär väl inte bli mycket mer plugg idag, trots det hade behövt, men det får jag köra imorgon på morgonen innan  tentan. Sen ska jag bara slappna av hela helgen, och verkligen sova ut, ha roligt och koppla bort allt med skolan. En tjejkompis kommer hem till D på lördag, hon och jag har lägenheten för oss själva väl och ska ha lite tjejkväll och göra tonfisksallad och dricka vin. Imorgon lär jag vara död och deprimerad efter min tenta, så dår ska jag nog inte göra alltför mycket. Antingen följer jag med D tills hans kompis bror och dricker lite, eller så stannar jag kvar i lägenheten och slappar.

Nu tänker jag bara vila, se Jersey Shore och kanske t.o.m äta glass som jag hittade i vår frys. För det blev jag fan i mig sugen på, och ajg orkar inte bry mig om att det är dåligt för mig. Så det så!

Solsken

Publicerad 2012-05-02 06:21:15 i Allmänt

Ännu en morgon med strålande solsken! Härligt, det börjar verkligen kännas som sommar. Det tråkiga är ju att man är fast inomhus med plugg...

D stack till jobb för nån timme sen, och jag har alltså suttit vaken här i två timmar nu, sen kl. 4. Jag är pigg och klarvaken och sitter och pluggar redan nu. Ambitiöst. Ska ta en riktig pluggdag! Bli färdig med gruppinlämningen och sen tentaplugga till fredag.

Igår tjockade vi oss lite med godis. Hade lite ångest, men åt inte så mycket ändå. Var inte jättesugen faktiskt! Han tränar ju mycket och äter egentligen rätt nyttigt igen då, men kallar mig för hälsofreak som vägrar äta onyttigt, t.ex. äta hamburgare eller så när han och hans kompis/syster väl ätit det. Hälsofreak? Haha javisst, undrar om han sagt så om han sett hur jag äter hemma.
En positiv sak är väl åtminstone att jag inte spytt på några veckor nu. :) Sist var ju när jag var sjuk och hade ont i halsen, men det var inte av ätstörningen utan för att kroppen mådde så dåligt och hade illamående samtidigt ju, förmodligen av penicillinet.

Igår var jag ute nån timme med D's syster och systerdotter ju, de skulle resa iväg till nån kompis till henne så jag hjälpte henne med väskan ner till stan medan hon gick med vagnen. Köpte en dricka medan hon åt och satt i solen och njöt lite, fick nog allt lite bränna. Tyvärr bara på ena axeln eftersom andra satt i skuggan. ;P Pratade, umgicks och busade lite med lilltjejen.

Känner mig riktigt tjock idag, har ju knappt sovit egentligen så magen är inte så platt än, och den är lite lagom uppblåst. Uscha. Imorgon blir väl lite av ett test - hade tänkt sova hemma. Och hemma finns frestelser och möjligheten att spy. Vilket jag inte vill. Nej, inte SKA. Ska se om jag kan åka med pappa hem så jag slipper kånka på min tunga väska genom halva stan, och passa på att köpa hem lite basic matgrejor till helgen när jag åker hit igen - förmodligen ska jag och en tjejkompis ha lite tjejkväll och sitta och dricka vin och laga mat och skitsnacka här hos D medan han sticker iväg till sina grabbar, så vi får stället för oss själva.  Blir en stressig dagi morgon då, handla lite mat, tvätta, plugga, packa ner nya kläder och ev. träningskläder. Kan ju vara gött att PW:a eller jogga när jag är här, blir ju inte gym då - egentligen bara av lathet, men det är sjukt drygt att ta sig hem. Det blir liksom tågbyte, och pä helger matchar de inte överhuvudtaget. Måste åka tåg i 10 min, och sen byta för att åka tåg i 10 min till. På helger tar detta lite drygt 1 h. Så då skiter jag hellre i att träna. Lika bra att ta med det hit då, och köra lite träning här :)

1 maj.

Publicerad 2012-05-01 14:08:10 i Allmänt

Denna veckan känns jobbig. Sjukt fint väder, men stressnivån är uppe i taket nu och lite över gränsen till och med. Inlämning imorgon av en grej i projektarbetet som jag nästintill får skriva om ensam - de i gruppen har vare sig skrivit rätt, ordentligt eller ens bra... Och sluttenta i IT på fredag. Hur fan ska det gå? Får sitta uppe och plugga och gå upp tidigt som fan. Problemet är att jag ofta är väldigt trött på morgonen numera. Sover jag hemma kan jag väl utan problem gå upp vid 6-7 om jag lagt mig i tid. Men eftersom D går upp vid 4 och har sjuhundrafemtioelva alarm blir jag ju klarvaken och kan inte somna om förrän just vid halv 6. :/ Men men. Det får gå.

Har suttit och  fixat arbetet nu på morgonen men är väl bara knappt halvvägs känns det som. Får speeda upp farten, tog en 2 h paus för att umgås med D's syster och systerdotter innan de reser iväg. Satte oss i solen vid grillen så hon kunde äta och jag ta nåt att dricka och bara sitta och snacka lite och lära känna varandra bättre. :)
Känner mig glupsk idag. Blev riktigt hungrig imorse, så åt två mackor med skinka. Nu när jag kom hem blev jag lite hungrig och åt en macka. När D kommer från gymmet ska han äta, får se om jag också ska göra det. Kanske lite sallad då, köpte hem det. Tänkte köpa den där laktosfria fetaosten också (ligger i vatten och är laktosfri=mindre fett=mycket mindre kcal!!) och minikeso att ha hemma, till sallad och sånt. Det är ju så förbaskat gott. :) Men när jag och hans syster var och handlade, hon lite mat till resan och jag schampo och sådant, så glömde jag naturligtvis bort det. Blä.

Igår fick jag nycklar hit. Bor ju redan här lite halvt om halvt så är smidigare med nycklar, så man kan gå ut när man vill utan att vänta på att D ska komma hem och så han slipper vänta på att jag ska komma hit när jag varit hemma, så han kan springa ner och öppna och så. Känns gött, underbart som fan, det är verkligen seriöst. :)

Kom precis på att det är 1 maj idag. Underbart! Snart sommar! Har iofs inget sommarlov som jag önskat, ska jobba hela sommaren. Men det är gött, extrapengar, erfarenhet och ev. jobb i terminen i höst också. :)

Om

Min profilbild

F.d (?) ätstörd, numera gravid. En kamp för att övervinna gamla matspöken, leva normalt och i väntan på bebisen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela