zeropounds

Tungt.

Publicerad 2013-04-10 06:32:10 i Allmänt

Usch, tunga dagar och tung period nu framöver... 
Mannen min fick av nån anledning avslag på jobb från arbetsförmedlingen och hans jävla fitthoridiot till handläggare. Han har haft praktik en månad nu och verkligen jobbat röven av sig och nu nästa vecka skulle det gå över till ett nystartsjobb. Egentligen var praktiken bara ett förslag från chefen så han skulle lära sig allt. Nu helt plötsligt har af ändrat sig, ska bara betala en mycket mindre del av hans lön vilket företaget inte har råd med och som i sin tur leder till att han inte kan bli anställd. 
Åh, har så mycket ilska i mig att jag drömde om samtalet och att jag vaknade klarvaken. Hur kan man ändra en deal bara så där, när tanken inte ens var att ha praktik utan få jobbet direkt? Det är ett stort frågetecken.
Så vi ska ner dit och prata med henne och verkligen slå näven i bordet. Jag följer med för att se till att han inte ballar ur men jag har en känsla av att det är jag som kommer balla ur. 
Jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men mest frustrerad. D är den finaste man kan ha, och han kämpar så hårt med att hitta ett jobb. Han är duktig på det han gör och lär sig fort och går verkligen in för jobben han får. Särskilt nu, när han försöker få det så bra som möjligt för lilla Plutten i höst. Det gör så ont att se honom så nere och deppig, verkligen ledsen. 
Hoppas vi får bra svar sedan idag och kan ge de en spark i röven, kräva en lösning på detta eller nåt likvärdigt och i "värsta" fall - ett möte med idiotfittans chef. Så här får man bara inte göra!

Söndagsdepression.

Publicerad 2013-04-07 14:01:18 i Allmänt

Helgen är redan över, fan vad deprimerande... det betyder en ny jobbvecka och sen jobbhelg. Fy fan. VIll inte, vill ha mina lediga helger. :(
 
Igår kom min kompis hit, vi lagade mat och käkade med sambon och hans kompis. Stack iväg en runda med bilen, kom hem med ytterligare två andra, tittade lite tv, film och snackade skit till halv 1  typ. Körde och lämnade sambons vän och tvärdeckade här hemma sen .
Hon stack i förmiddags för jobb och nu ligger jag själv i soffan och försöker komma på en film man kan se eller nån serie. Jag har chips, juice och dippa hemma som jag ska mysa med. Mannen är på gymmet och kommer väl om en stund igen. Lite mysdags, sen dags att dammsuga och moppa lite här. Tror att hemmafru hade funkat för mig. ;D 
 
Igår fick jag  sug på alkohol...rätt stort sug. Vi lyssnade på musik och fixade oss lite innan vi skulle iväg en sväng på kvällen med våra vänner till en bilträff, och jag fick lite förfestkänslor. När man spelar bra festmusik, dricker och gör sig i ordning med vännerna. Såå sugen på att dricka, klä upp mig och känna mig snygg. Nästan så jag blev lite ledsen. Men det gjorde jag ju såklart inte, det vore ju bara... ja, mer än idiotiskt. 
 
Nåja, snart kommer svärmor ev hit på lite kaffe fick jag höra. Mysigt, jag tycker om min svärmor. Så det får bli lite ändrade planer, städning nu! Haha. :)

Lördag

Publicerad 2013-04-06 09:59:08 i Allmänt

I eftemiddag kommer en kompis hem till oss, för att ha lite tjejmys och se big bang theory och äta ben & jerrys. Så najs! Och en annan kompis till oss kommer nog förbi och säger hej också, eftersom mitt nya projekt är att se om han och min kompis kan passa ihop... interesting.
 
Annars är allt bra, lite ont om tid att skriva bara. Mycket jobb och flängande fram och tillbaka just nu till svägerskan t.ex., städning och fixa här hemma. 
Köpte mina första mammabyxor och ett bar byxor till Plutten i onsdags också. De är såå små ju! Känns helt overkligt, men lyckligt... 
 

Allt och inget.

Publicerad 2013-04-03 09:02:27 i Allmänt

Det var några dagar sen, men det har varit fullt upp och några jobbiga dagar dessutom... I söndags på jobbet fick jag sådana otroliga smärtor att om jag vore längre gången hade jag trott det var värkar. På kvällen åkte vi in till kk och satt där i 4 h medan vi oroade oss för att Plutten blivit sjuk eller rent av dött.. 
Men nej, falskt alarm. Pluttens hjärta slog på som vanligt och han eller hon rörde sig som fasen. Boxningsmatch eller breakdance, kunde inte avgöra vad det var som var på g men nåt hände där inne i magen. :) 
Efter många tryckningar och kläm över rygg och mage och ett snabbt ultraljud över buken kunde åtminstone jag anta att kroppen börjar varna för de tunga lyften och stressen... Läkaren kunde inte säga ja eller nej, det är så individuellt ju. Sköterskan i receptionen höll med om att det lät logiskt 
Nåja, så länge Plutten mår bra. Nu fick vi ju se det åtminstone och hur hon eller han utvecklats ännu mer sen sist. Häftigt, mitt i det onda. :) 
 
Igår pratade jag med chefen om det och nya schemat... så han ska kolla på det. Jag oroade mig väl lite väl i onödan för hur han skulle ta det, men hade rätt i att det skulle bli jäkligt krångligt. Nåja, hans problem kan jag tycka - vem sätter en gravid kvinna på ännu fler timmar i en sådan tjänst? Bah.
 
All värk har försvunnit nu i alla fall, hann med ett besök hos svägerskan och busade med dottern där, och ett snabbt besök hos svärmor igårkväll. Nu ska jag snart till barnmorskan för inskrivning, vägning, blodtryck och sånt där... och senare blir det shopping. :) wuhu! 

Om

Min profilbild

F.d (?) ätstörd, numera gravid. En kamp för att övervinna gamla matspöken, leva normalt och i väntan på bebisen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela